Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα ο Θρύλος

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα ο Θρύλος
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 15:58

Την Κηφισιά στο Ρέντη υποδέχεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα ημιτελικά των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 19:00/WER ERT.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ της ημιτελικής φάσης, κάνοντας το 1-0 και πλησιάζοντας έτσι στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θρύλου έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας έχουν αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι διαθέτουν το ποιοτικότερο και καλύτερο σύνολο και αυτό καλούνται να κάνουν και σήμερα, φτάνοντας στην πρώτη νίκη τους απέναντι στη Κηφισιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από τους:

Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κηφισιά 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κηφισιά 3-0 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:00 την Κηφισιά στο Ρέντη και θέλει τη νίκη, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/WEB ERT.

Εύκολα το 1-0!

Εύκολα το 1-0!

Με σούπερ Μπέμε, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 3-0 σετ για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το ιστορικό τρεμπλ μέσα από το OSFPTV

Το ιστορικό τρεμπλ μέσα από το OSFPTV

Ο τρίτος τελικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο Ρέντη θα μεταδοθεί και σε livestreaming από τον Ερασιτέχνη Θρύλο.