Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του 3ου τελικού!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του 3ου τελικού!
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 23:30

Την Τετάρτη (09/05, 19:00) ορίστηκε η 3η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ για τους τελικούς της Volleyleague, στο «Μ. Μερκούρη».

Όπως ενημέρωσε λοιπόν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή (04/05) στις 21:00 μέσω του επίσημου σάιτ του Ερασιτέχνη, osfp.gr και όπως είναι λογικό αναμένεται να… εξαφανιστούν αμέσως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 19:00, θα διεξαχθεί ο 3ος τελικός της Volleyleague, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και τον Π.Α.Ο.Κ.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

H προπώληση εισιτηρίων μέσω Ίντερνετ για όλους τους φιλάθλους ξεκινάει την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 21:00 μέσω του www.osfp.gr & της viva.gr, μέχρι εξαντλήσεώς τους και την Δευτέρα 7 Μαΐουαπό το τμήμα Μελών & Φιλάθλων στην εμπορική στοά του Γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10:00 έως τις 18:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και 10 ευρώ σε διακεκριμένες θέσεις».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για τη δεύτερη μάχη!

Πανέτοιμος για τη δεύτερη μάχη!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος.