Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι για να πλησιάσουμε στο πρωτάθλημα»

«Συγκεντρωμένοι για να πλησιάσουμε στο πρωτάθλημα»
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 - 16:08

Κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα αναμετρηθεί την Κυριακή (06/05) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 και θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να πάρουν ακόμη μία νίκη, επισημαίνοντας ότι αν παίξουν αυτό που μπορούν οι παίκτες του είναι καλύτεροι και θα πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο μας στόχο. Τώρα παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου και σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ώστε να κερδίσουμε και να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε όπως μπορούμε παίζουμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Πρέπει να αποδείξουμε το επίπεδό μας».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για τη δεύτερη μάχη!

Πανέτοιμος για τη δεύτερη μάχη!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος.