Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος 100%!

Θρύλος 100%!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 07:59

Άλλη μια ημέρα γεμάτη Θρύλο ήταν το Σάββατο. Έξι ματς από ισάριθμες ομάδες του Ολυμπιακού σε διαφορετικά αθλήματα. Σε μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, σε πόλο Ανδρών και σε χάντμπολ Ανδρών. Με απολογισμό...

Τι άλλο φυσικά από νίκες. Νίκες παντού, σε όλα τα αθλήματα, είτε ήταν εντός, είτε εκτός έδρας οι αναμετρήσεις. Ξεχώρισε το τεράστιο και μάγκικο «διπλό» με 3-0 σετ, στην Πυλαία, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Με τον Θρύλο να φτάνει στο 39-0 το σερί των νικών του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μπάσκετ, παρά τις απουσίες των Σπανούλη και Πρίντεζη, δεν συνάντησε δυσκολίες στη Ρόδο όπου και νίκησε τον Κολοσσό με 86-67. Νίκη με 3-0 σετ και για τα κορίτσια του βόλεϊ, που δεν συνάντησαν δυσκολίες και επικράτησαν εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 3-0 σετ.

Με νίκη είχε ανοίξει η ημέρα από την ομάδα μπάσκετ Γυναικών που έπαιξε πιο νωρίς από τις άλλες. Με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας, της οποίας επιβλήθηκε με 79-69. Το πόλο Ανδρών έκανε άλλη μια... προπόνηση στο Παπαστράτειο, στο ματς με αντίπαλο τον Γ.Σ. Περιστερίου, τον οποίο νίκησε με 18-4.

Όσον αφορά στο χάντμπολ Ανδρών, εκεί ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη μακριά από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη. Στη Βέροια, με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο, νικώντας με 26-16.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτα κυρίαρχος!

Απόλυτα κυρίαρχος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού «κάρφωσε» δύο φορές μέσα σε 3 ημέρες τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.