Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαλύεται η... υπερομάδα του Τσαλόπουλου!

Διαλύεται η... υπερομάδα του Τσαλόπουλου!
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 18:50

«Βόμβα» το καλοκαίρι, απλή είδηση το χειμώνα. Φυσικά μιλάμε για τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι έλεγε σε όλους τους τόνους ότι πάει να χτίσει την υπερομάδα με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, μάλιστα Αντώνη Τσαλόπουλο να αναφέρει ότι όλη η ομάδα θα χτιστεί επάνω του.

Τελικά δεν τους… έκατσε καλά η μαγιά μιας και ο διεθνής διαγώνιος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Είδαν και απόειδαν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι τελικά το πλάνο δεν τους έβγαινε ώστε να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και έτσι άρχισαν τις… περικοπές.

Και τι δεν είχαμε διαβάσει το καλοκαίρι για την μεταγραφή του Τζούριτς. Βόμβα, μια από τις πέντε καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ και άλλα τέτοια.

Και τελικά τι έγινε; Είδαν ότι δεν μπορούσαν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Ιανουάριο ξεκίνησαν τις μεταγραφές. Μπας και καταφέρουν να κάνουν κάτι μέσα στη χρονιά.

Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο μιας και ο ΠΑΟΚ συνεχώς αποδυναμώνεται ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ενεργοποίησε τη «βόμβα» της χρονιάς με την επιστροφή του Αλεξίεφ στο Λιμάνι.

Για να καταλαβαίνουμε και τις διαφορές δηλαδή.

Διαβάστε επίσης

Μοναδικό πρόβλημα η Χίπε

Μοναδικό πρόβλημα η Χίπε

Την Θέτιδα Βούλας θα υποδεχθεί στο Ρέντη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (09/02, 15:00) για την 15η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.