Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει «κωλοτούμπες»

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει «κωλοτούμπες»
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 16:32

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο και τις αθλήτριες, αποφάσισε να λάβει μέρος στη διοργάνωση την οποία προκήρυξε από το… πουθενά τα μεσάνυκτα της 23ης Μαρτίου η διοίκηση του Γιώργου Καραμπέτσου, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε επανειλημμένα, ότι το Κύπελλο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρότι «πραξικοπηματικά» του στερήθηκε η δυνατότητα να ενισχύσει το ρόστερ του για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το Κύπελλο, θα κατέβει να αγωνιστεί κανονικά, αν και θα είχε κάθε λόγο να γράψει στα… «παλαιότερα των υποδημάτων» του τους φωστήρες της ΕΟΠΕ και να μην λάβει μέρος, σε αυτή τη φαρσοκωμωδία-εφεύρεση του Γιώργου Καραμπέτσου.

Μάλιστα, η προπαγάνδα προσπαθεί να μας πείσει, σήμερα, ότι η ΕΟΠΕ πήγε… by the book και με βάση την προκήρυξη, αρνούμενη το αίτημα του Ολυμπιακού, για τις ξένες αθλήτριες…

Πως οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση;

Μα είναι προφανές. Ο Ολυμπιακός τηρεί τον λόγο του, δεν κάνει… κωλοτούμπες, όπως οι αγαπητικοί της «παύλας» και από τη στιγμή που είχε δηλώσει στις τηλεδιασκέψεις ότι θα λάμβανε μέρος σε οποιαδήποτε διοργάνωση, δεν θα έπαιρνε πίσω τα λεγόμενα του αλλάζοντας στάση.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των… υπολοίπων και του Γιώργου Καραμπέτσου φυσικά, ο οποίος απέδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει να διεξάγονται οι διοργανώσεις του σε συνθήκες ισονομίας, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι «αβαντάρει» τους προνομιακούς συνομιλητές του.

Αλήθεια, που χάθηκαν όλοι αυτοί από τη στιγμή που έκανε αίτημα ο Ολυμπιακός να ανοίξουν οι μεταγραφές και κυκλοφόρησε ότι θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση τριών ξένων αθλητριών; Ο επικοινωνιακός συρφετός κατάπιε τα πληκτρολόγια δυο ημέρες και δεν… πήρε χαμπάρι την είδηση για την επιθυμία των Πειραιωτών να προχωρήσουν σε μεταγραφές ξένων αθλητριών. Και πώς να το καταγράψουν το ρεπορτάζ από τη στιγμή που μοίραζαν το «σανό» για λευκές πετσέτες όταν οι «ερυθρόλευκοι» σεβόμενοι τις αθλήτριές τους τις επέτρεπαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους «παυλαδόρους» παράγοντες οι οποίοι είχαν σπάσει τα τηλέφωνα από χθες και παρακαλούσαν τον Καραμπέτσο να ακυρώσει το Κύπελλο, έντρομοι μπροστά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ωστόσο, αφού η ΕΟΠΕ βγήκε μπροστά και… καθάρισε για πάρτη τους απαντώντας αρνητικά στο αίτημα του Ολυμπιακού. Πατώντας, μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η… προπαγάνδα, η οποία δύο ημέρες μετά, αλλά και έχοντας… στο πιάτο, την άρνηση της ΕΟΠΕ, βγήκε, ξανά, να κάνει το άπρο, μαύρο και να παρουσιάσει τα πράγματα, όπως… δεν είναι! Η ΕΟΠΕ είχε το δικαίωμα να ανοίξει και άλλη μεταγραφική περίοδο, αφού αυτό δεν απαγορεύεται, βάσει κανονισμών, όπως το έκανε και τον Δεκέμβριο, άλλωστε. Το…ψέμα πάει σύννεφο, όμως, όπως και η επιλεκτική… ευαισθησία, με βάση τις προκηρύξεις, όπου συμφέρει. Όπου δεν συμφέρει… κάμπτονται.

Έτσι προχωράμε στο Κύπελλο Ελλάδας για το οποίο ο Γιώργος Καραμπέτσος δεν έδωσε τη δυνατότητα ενίσχυσης στις ομάδες, όπως είχε κάνει για το πρωτάθλημα το Δεκέμβριο.

Για μια διοργάνωση που είχε δηλώσει και είναι καταγεγραμμένο ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και που στην τελευταία πρόσκληση της ΕΟΠΕ για τηλεδιάσκεψη δεν υπήρχε ούτε σαν θέμα συζήτησης.

Για το Λιγκ Καπ καλούσε τις ομάδες να συζητήσουν πριν λίγες ημέρες ο Καραμπέτσος, κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα..

Αναλυτικά τα ζευγάρια του «Καραμπέτσος Cup»:

Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Π.Σ. Αίας

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Π. Θέτις

Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ο. Θήρας

Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Άρης

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

Διαβάστε επίσης