Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει τη «δουλειά» απέναντι στη Μλάντοστ!

Τελειώνει τη «δουλειά» απέναντι στη Μλάντοστ!
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 10:47

Ώρα πρόκρισης για τον Θρύλο! Ώρα νέας νίκης, απέναντι στη Μλάντοστ και πρόκρισης! Έτοιμος ο Ολυμπιακός για πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Champions League! Στις 19:00 η ρεβάνς με τη Μλάντοστ, στο Ρέντη!

Με μοναδικό στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στο β’ προκριματικό γύρο του Champions League, λοιπόν, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται την Μλάντοστ Μπρτσκο, στις 19:00 (COSMOTESPORT 7HD) στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Το κλειστό το οποίο πρέπει να… κοχλάζει! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα μπάσκετ Γυναικών στο ΣΕΦ και καπάκι να πάει στο Ρέντη και να δει την ομάδα βόλεϊ Ανδρών!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που απέκτησαν με την καθαρή νίκη (3-0) στη Βοσνία και χρειάζονται δυο σετ, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη.

Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης