Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παραμύθα βάφτισε «βόμβα» τον πρώην βολεϊμπολίστα, ταξιδευτή και vlogger, Σάντερ! (photos)

Η παραμύθα βάφτισε «βόμβα» τον πρώην βολεϊμπολίστα, ταξιδευτή και vlogger, Σάντερ! (photos)
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 13:08

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπρέντεν Σάντερ, στο βόλεϊ Ανδρών. Και ο γνωστός βόθρος των ελληνικών αθλητικών ΜΜΕ, η ναυαρχίδα της προπαγάνδας του πρώην πρασινοφρουρού (παίζοντας μία ΠΑΟΚ που πληρώνει και μία Παναθηναϊκό που είναι στην καρδιά του διευθυντή) έτρεξε να τον… βαφτίσει «βόμβα». Ναι, αλήθεια. Βάφτισαν «βόμβα» τον Μπρέντεν Σάντερ, ο οποίος αφενός έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω του… αδερφού του (όπως άλλα διάσημα αδέλφια που γίνονται «ονόματα» λόγω των αδελφών τους), αφετέρου είναι… ανενεργός. Και… vlogger.

Ο Σάντερ, για να τα βάλουμε σε μια σειρά, ήταν πέμπτος ακραίος (!!) στην Τσιβιτάνοβα. Στην οποία ήταν… τρίτος ακραίος ο Κόβαρ (!!), νυν παίκτης του ΠΑΟ. Πήραν λοιπόν την… αλλαγή της αλλαγής του Κόβαρ, στην Τσιβιτάνοβα και τη βάφτισαν… βόμβα. Πάμε παρακάτω. Τη χρονιά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ιταλική ομάδα, ο Σάντερ είχε παίξει 2 σετ στην Ιταλία και είχε… 2 πόντους. Είχε παίξει, παράλληλα, σε 4 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ως αλλαγή και είχε… 1 πόντο. Αυτή ήταν η συνεισφορά του.

Προσοχή, για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν έχουμε κάτι με τον παίκτη, ούτε μας αρέσει να υποβαθμίζουμε καμία μεταγραφή αντιπάλων. Ποτέ. Ως Ολυμπιακού θέλουμε τους αντιπάλους μας δυνατούς, για να τους νικάμε και να γουστάρουμε περισσότερο. Αλλά, βρε αθεόφοβοι… «βόμβα» ο… «πρώην βολεϊμπολίστας», όπως τον αναφέρει η Wikipedia; Πρώην…

Ο άνθρωπος έχει επιδοθεί εδώ και αρκετό διάστημα στην αγαπημένη του ασχολία, που δεν είναι άλλη από το να ταξιδεύει και να κάνει βίντεο. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram, από όπου και η βασική φωτό στο θέμα μας, θα τον δει να… ταξιδεύει γύρω-γύρω και να παίζει beach volley, πίνοντας αναψυκτικά.

Vlogger… «βόμβα» μεταγραφική έχετε ξαναδεί; Αν όχι, διαβάστε παραμύθα… Το έκαναν και αυτό, νέο ιστορικό χαμηλό στην προπαγάνδα τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης