Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του παίρνει τον αέρα σταθερά!

Του παίρνει τον αέρα σταθερά!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 13:19

Άλλη μια νίκη. Άλλο ένα δυνατό «κάρφωμα» σε όλους εκείνους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει με τόνους προπαγάνδας να αναδείξουν την αγαπημένη ομάδα του πρώην πρασινοφρουρού σε… κυρίαρχο του ελληνικού βόλεϊ. Όχι, παιδιά. Όσο υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο κυρίαρχος του ερασιτεχνικού αθλητισμού (και του ελληνικού βόλεϊ ειδικά) παραμένει ένας…

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πλέον και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ, έναντι του Παναθηναϊκού, τον οποίο νικά σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μετά και τη νέα νίκη της ομάδας του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, επί του «αιώνιου» αντιπάλου, στο Ρέντη, για τη Volley League αυτή τη φορά, πιστοποιήθηκε πως ο Θρύλος… τον έχει τον αντίπαλό του. Και ότι πλέον τον έχει βάλει από κάτω, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αναφερόμαστε στη φετινή σεζόν, φυσικά. Και είναι αλήθεια ότι αυτή έχει ακόμη δρόμο.

Οφείλει να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά, ο Θρύλος. Έχει καλούς παίκτες, δυνατή ομάδα, δυνατό προπονητή. Έχει κόσμο μαγικό, στο πλευρό του. Οφείλει να συνεχίσει να παίρνει τον αέρα του «αιωνίου» αντιπάλου του και όπου τον βρίσκει, να του θυμίζει πόσο πολύ θέλει φέτος να κατακτήσει όλους τους στόχους τους οποίους κυνηγά.

Διαβάστε επίσης