Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβιτσα: «Η ψυχή μας είναι στον ελληνικό λαό»

Τράβιτσα: «Η ψυχή μας είναι στον ελληνικό λαό»
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 23:48

Παίκτες σαν τον Τράβιτσα αποτελούν κοσμήματα για τον ελληνικό αθλητισμό και συμβάλλουν στο να ‘ρθουν επιτυχίες όπως η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου. Με την λήξη του πρώτου τελικού του CEV Challenge Cup, ο Ιταλός μίλησε με συγκρατημένο ενθουσιασμό για την επιτυχία της ομάδας του στο Ισραήλ, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στα όσα τραγικά συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στα Τέμπη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Έγινε το πρώτο μισό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γιατί είναι διπλοί οι αγώνες, δεν είναι σαν τους άλλους τελικούς, αλλά σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία το ότι πήραμε αυτή τη νίκη.

Θέλω να επισημάνω πως από τότε που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα με τα τρένα, η ψυχή μας και η καρδιά μας είναι στον ελληνικό λαό που θρηνεί αυτή τη στιγμή τα νέα αυτά παιδιά και ελπίζουμε ότι με τη σημερινή νίκη ίσως να προσφέραμε ένα φάρμακο στις ψυχές των Ελλήνων που αυτές τις ώρες θρηνούν.

Η άμυνα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο διότι δείχνει τη θερμοκρασία της ομάδας μέσα στον αγώνα, σε βάζει μέσα στον αγώνα, διεκδικείς τη νίκη βγάζοντας άμυνες. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε αρκετά καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμα καλύτερα διότι χάσαμε κάποιες θέσεις που γνωρίζαμε πού θα κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι επιθετικοί αλλά ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα.

Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και μας αρέσει πάρα πολύ θα αγωνιστούμε σε ένα πολύ ωραίο και πολύ μεγάλο γήπεδο, ένα γήπεδο που δεν έχω αγωνιστεί, το γνωρίζω μόνο από την τηλεόραση που το έχω δει. Είναι απίστευτο το συναίσθημα το να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο με 12.000 κόσμο αλλά αυτό είναι για μετά, προέχει ο αγώνας, θέλουμε 10 ημέρες για να προετοιμαστούμε σωστά για να παίξουμε σωστά».

Διαβάστε επίσης