Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σενάρια κούπας και η ανυπομονησία των παικτών για το κατάμεστο ΣΕΦ!

Τα σενάρια κούπας και η ανυπομονησία των παικτών για το κατάμεστο ΣΕΦ!
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 01:00

Όχι μόνο νίκησε… όχι μόνο επιβλήθηκε στο Τελ Αβίβ, αλλά κατόρθωσε να κάνει την ζωή του πολύ πιο εύκολη. Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όπου με τρομερά νούμερα σε μπλοκ και σερβίς, επικράτησε με καθαρό σκορ (3-0). Έτσι ελαχιστοποίησε τα σενάρια με τα οποία χάνει το Challenge Cup, καθώς πλέον αγωνίζεται για τρία αποτελέσματα. Πλέον εξυπηρετείται με 3-0, 3-1 ή 3-2 σετ, ενώ σε περίπτωση που το πράγμα στραβώσει… έχει και την ευκαιρία του χρυσού!

Κοινώς, η τρίτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία του συλλόγου βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Και θα έρθει με τον σωστό τρόπο. Μπροστά σε 12 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που θα κατακλείσουν το ΣΕΦ και θα υπενθυμίσουν στην Γηραιά Ήπειρο ότι είναι η κορυφαίοι στο είδος τους.

Για αυτή την στιγμή άλλωστε ζουν και οι αθλητές του Θρύλου, γεγονός που μαρτύρησαν οι post game δηλώσεις τους: «Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι, θα γίνει στο ΣΕΦ σε ένα γεμάτο και ωραίο γήπεδο. Περιμένουμε κι εμείς να ζήσουμε εκεί μεγάλες στιγμές», δήλωσε ο Ιντάλγκο, ενώ ο Τράβιτσα με την σειρά του ανέφερε: «Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και μας αρέσει πάρα πολύ θα αγωνιστούμε σε ένα πολύ ωραίο και πολύ μεγάλο γήπεδο, ένα γήπεδο που δεν έχω αγωνιστεί, το γνωρίζω μόνο από την τηλεόραση που το έχω δει. Είναι απίστευτο το συναίσθημα…». Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει!

Διαβάστε επίσης