Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα και κόσμος ένα, για το πρώτο βήμα!

Ομάδα και κόσμος ένα, για το πρώτο βήμα!
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 12:31

Με τον κόσμο του στο πλευρό του, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να πετύχει, ο Ολυμπιακός! Απλά τα πράγματα και δεν σηκώνει κουβέντα αυτό. Και τώρα, ομάδα και κόσμος γίνονται ξανά ΕΝΑ, για τη μεγάλη «μάχη» των τελικών της Volley League! Ο κόσμος του Ολυμπιακού επιστρέφει δυναμικά στο πλευρό της ομάδας, στο Ρέντη, για το σπουδαίο ματς, πρώτο στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Στις 19:15 (EPT 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volley League. Κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ο Θρύλος θέλει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας και να «μπει» με το «δεξί» στους τελικούς, ώστε να κάνει το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την επίτευξη του δεύτερου μεγάλου στόχου της σεζόν, μετά το Challenge Cup, την κατάκτηση του τίτλου της Volley League. Στη συνέχεια, το Σάββατο (22/4, 21:30), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο κόσμος ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει. Ενώνει ξανά τις δυνάμεις του, με την ομάδα, ρίχνεται και εκείνος στη «μάχη» και ωθεί τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού μπροστά, για να πετύχει ακόμη έναν μεγάλο στόχο στη φετινή σεζόν. Και μετά το Ευρωπαϊκό, να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης