Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αθλητισμός σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο

Αθλητισμός σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 10:22

Αφού έκαναν ξανά τα γνωστά τους αίσχη, χαλώντας ΟΛΗ την ατμόσφαιρα ενός τελικού, που θα έπρεπε να διεξάγεται σε συνθήκες κανονικού αθλητισμού, πέτυχαν αυτό που ξέρουν καλά… Έναν τελικό σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο… Αίσχη, αίσχη, αίσχη… Τίποτε άλλο δεν ξέρουν. Μόνο έτσι μπορούν.

Το απολύτως παράλογο της υπόθεσης είναι ότι το παίζουν και θιγμένοι. Το παίζουν και αδικημένοι. Γιατί ο Ολυμπιακός, ας πούμε, θα έπρεπε να κάθεται να δέχεται αντικείμενα, νερά, μπουκάλια και γενικά να ανέχεται την τρομοκρατία, την οποία προσπαθούν με το έτσι θέλουν να περάσουν ως… φυσιολογική, στις στρούγκες που παίζουν.

«Ένας οπαδός είχε μια ιδέα να ανάψει ένα καπνογόνο», γράφουν οι βόθροι. Και στο μεταξύ στο Μαρούσι έχουν γίνει πάλι τα αίσχη των αισχών. Μέχρι και η Παπαφωτίου βγήκε και τους έκραξε και δικαίως και μπράβο της που τα είπε. Μόνο έτσι θα υπάρξουν λύσεις, αν αντιδράσουν αυτοί που θίγονται, οι πρωταγωνιστές. Και αυτοί θα έπρεπε να είναι μόνο οι αθλητές/αθλήτριες, όχι οι χούλιγκαν στις εξέδρες, που πετάνε μπουκάλια σε αγώνα Γυναικείου βόλεϊ…

Αθλητισμός σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο… Μόνο αυτό ξέρουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης