Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tα εισιτήρια με ΠΑΟ: Μέχρι τις 17:30 στο Τμήμα Μελών και εν συνεχεία στο Ρέντη και ηλεκτρονικά!

Tα εισιτήρια με ΠΑΟ: Μέχρι τις 17:30 στο Τμήμα Μελών και εν συνεχεία στο Ρέντη και ηλεκτρονικά!
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 11:58

Το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εδώ! Και ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του και να παραμείνει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η θέση μας είναι σήμερα στο Ρέντη! Παίρνουμε ξανά θέση στην κερκίδα, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τo πρωτάθλημα.

*Πωλούνται εισιτήρια για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την Αρκάς, δείτε πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε λεπτομέρειες για τη διάθεση εισιτηρίων σήμερα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (27/1, 19:30) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 15η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006408).
Β) Σήμερα (10:00-17:30), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€

*Ισχύει η ελεύθερη είσοδος στο Ρέντη με την Κάρτα Μέλους κατά προτεραιότητα. Τα Μέλη με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2023-24, θα παραλαμβάνουν από το εκδοτήριο την πρόσκληση για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Ντέρμπι «αιωνίων» έχει το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό το Σάββατο, σε επίπεδο βόλεϊ Γυναικών! Δείτε ώρα έναρξης και λεπτομέρειες!