Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη με «πρώτη» Νοβότνι

Νίκη με «πρώτη» Νοβότνι
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - 23:34

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 (23-25, 25-17, 25-23, 25-15) του ΑΟ Κηφισιάς στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ρέντη, με τον Τσέχο ακραίο Μάρεκ Νοβότνι να κάνει ντεμπούτο.

Αυτό ήταν το το δεύτερη φιλικό της σεζόν για την ομάδα του Πειραιά, η οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη το Σάββατο με τον Παμβοχαϊκό. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έκρινε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει τον 34χρονο, παρότι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του, για να μπει το γρηγορότερο δυνατό στο κλίμα.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε τη δυνατότητα να κάνει πολλές δοκιμές και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Εκτός από τον Τσέχο ακραίο στα δύο πρώτα σετ αγωνίστηκαν στην επτάδα οι Φιλίποφ (πασαδόρος), Κοκκινάκης (ακραίος), Ανδρεάδης – Κανέλλος (κεντρικοί), Ιωάννου (διαγώνιος) και Κουζούνης (λίμπερο).

Στο τρίτο σετ, τη θέση του Νοβότνι πήρε ο Κουζούνης, πέρασε λίμπερο ο Σωτηρίου, πασαδόρος ο Λιβαθηνός και στη θέση του Κανέλλου μπήκε ο υπό δοκιμή Παπαδόπουλος. Στο τέταρτο σετ ο Γιάννης Καλμαζίδης άλλαξε τον Ανδρεάδη με τον Μάρκου και στους τελευταίους πόντους αγωνίστηκε και ο Φελερής (λίμπερο).

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης χρησιμοποίησε τους Νικολάκη, Μπέλο, Καλαϊτζίδη, Παπαδόπουλο, Δεληπρίμη, Καριπίδη, Ταμπουρατζή (λίμπερο) και Γκόρτσανιουκ.

Διαβάστε επίσης

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!

Για κρέπα στη Δηλαβέρη!

Η Αθηνά Δηλαβέρη, νέο απόκτημα για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, φημίζεται για τον κορμό σοκολάτας που φτιάχνει.

«Πρέπει να πρωταγωνιστεί»

«Πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Ο Τέλης Σωτήρχος παραχώρησε στον «ΓΑΥΡΟ» την πρώτη συνέντευξή του μετά την επιστροφή του στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών.