Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς πολλά λόγια

Χωρίς πολλά λόγια
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 - 01:30

Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν καλά σημάδια από την πρώτη, κιόλας, παρουσία τους στο «Μελίνα Μερκούρη» για την πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στην αθλητική-θεατρική παράσταση «σεζόν 2014-15». Κάθε προπόνηση έχει το στοιχείο της πρόβας, διότι όπως οι ηθοποιοί ψάχνουν το τέλειο ύφος που να ενσαρκώνει τον ρόλο τους αλλά και να είναι ασορτί με το πνεύμα του σκηνοθέτη και τα χαρακτηριστικά άλλων ηθοποιών, έτσι και οι αθλητές θέλουν να χωρέσουν την ατομικότητά τους στο ομαδικό πνεύμα. Μάλιστα, ενώ ένας ρόλος μπορεί να σώσει μία παράσταση, αν είναι καλά παιγμένος, ένας πολύ καλός παίκτης δεν μπορεί να σώσει μόνος του μία ομάδα.

Υπό αυτήν την έννοια, ο Κώστας Προύσαλης, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Ενέα Τζελάτι, ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Αντρέι Ντιάτσκοφ έδωσαν συμπαθητικά δείγματα γραφής: δεν μίλησαν πολύ και βρίσκονται σε ό,τι ακριβώς πρέπει να βρίσκονται «νεοσύλλεκτοι» σε μία ομάδα, δηλαδή σε συστολή.

Οι νέοι του Ολυμπιακού μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και ενώπιον της κάμερας του gavros.gr για τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Προύσαλης.

Διαβάστε επίσης

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού και τα νέα αποκτήματα μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τους υψηλούς στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

Ο Γιάννης Νικολάκης μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά και τους στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στις διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Κανένα θέμα με τον Μπόμπι!

Ο,τι να 'ναι γράφουν οι Βούλγαροι για την κατάσταση του 31χρονου διαγώνιου, ο οποίος θα είναι κανονικά στην προετοιμασία του Θρύλου.