Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να το αποδείξουμε»

«Να το αποδείξουμε»
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 - 22:50

Πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού έχει η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Θρύλου εκπροσώπησε τις παίκτριες της ομάδας στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ και τόνισε πως θέλουν να αποδείξουν στο γήπεδο ότι αξίζουν τον τίτλο.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σειρά με ωραία παιχνίδι και να έχουμε υγεία.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχουμε απέναντί μας έναν σκληρό αντίπαλο και πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», ήταν η αρχική τοποθέτηση της Στέλλας Χριστοδούλου.

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα καθώς κι οι δύο έχουν κερδίσει εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει ο πρόσφατος τελικός του Κυπέλλου: «Το τι έγινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει σημασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Στους τελικούς έχουμε σπάσει κι άλλες έδρες. Το κύπελλο μας έδωσε ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Το έχουμε αφήσει πίσω μας και συνεχίζουμε για τα πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης

Με ΠΑΟΚ στον τελικό

Με ΠΑΟΚ στον τελικό

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τους Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια κατάκτησης του 28ου τίτλου στην ιστορία του.

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ήταν ο απολογισμός των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο.