Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρά τον αποκλεισμό, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει!

Παρά τον αποκλεισμό, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει!
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 - 22:22

Μια χαρά τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Υouth League. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα, παρότι γνώριζαν πριν από το ματς ότι δεν έχουν ελπίδα πρόκρισης, έπαιξαν με μυαλό και συγκέντρωση και νίκησαν με 2-0 την Άρσεναλ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες περιόρισαν τους «κανονιέρηδες» και τους υποχρέωσαν σε ήττα, παρουσία του Τιερί Ανρί στον πάγκο των Άγγλων (είναι μέλος του τεχνικού τιμ ο Γάλλος σταρ).

Τα γκολ για τους Νέους του Θρύλου σημείωσαν οι Μανθάτης (11’) και Χαντζάρας (37’) και ήταν αμφότερα ήταν εξαιρετικά και ύστερα από ομαδική συνεργασία. Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Κατσιμήτρου και έτσι το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Νέοι του Ολυμπιακού δεν απειλήθηκε καθόλου και έπαιξαν όπως έπρεπε για να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ. Οι αλλαγές που έκανε ο Άντρις Γιόνκερ δεν έπιασαν τόπο για την Άρσεναλ, που γνώρισε εν τέλει την ήττα από την ομάδα του Βασίλη Βούζα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Κατσιμήτρος, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Σάλιακας, Μανθάτης, Μεγαρίτης (86’ Λάμπρου), Ανδρούτσος (81’ Κιρτζιαλίδης), Λάτσι, Χαντζάρας (75’ Βρουσάι).

ΑΡΣΕΝΑΛ (Γιόνκερ): Κέτο, Σεφ, Πλεγκεθουέλο, Άγκι-Τάμπι, Μπόλα (79’ Ρόμπινσον), Μπιέλικ, Χιντς, Κράουλι (71’ Μούργος), Γουίλοκ (62’ Νέλσον), Μάλεν, Μαβιντιντί.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του παιχνιδιού:

Διαβάστε επίσης

Περήφανος, παρά τον αποκλεισμό

Περήφανος, παρά τον αποκλεισμό

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων, Μανώλης Σάλιακας με φωτογραφία του στα social media, έδειξε πόσο περήφανος είναι για το σύνολο του Βασίλη Βούζα.

Νίκη για να πάρουν το εισιτήριο!

Νίκη για να πάρουν το εισιτήριο!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Άρσεναλ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Youth League. Live από το gavros.gr/OTESport3, στις 18:00.

Μονόδρομος η νίκη!

Μονόδρομος η νίκη!

Οι Νέοι του Θρύλου υποδέχονται την Άρσεναλ στο Ρέντη (18:00-Live από το gavros.gr/OΤΕSport 3) και θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν στα πλέι οφ του Youth League.