Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτά τα παιδιά τίμησαν τον Ολυμπιακό»

«Αυτά τα παιδιά τίμησαν τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 - 23:06

Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν την Άρσεναλ με 2-0 στο Ρέντη για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Youth League. Ωστόσο, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα γνώριζαν ότι ακόμα και με νίκη, δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά τη νίκη της Μπάγερν στο Ζάγκρεμπ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τους «κανονιέρηδες», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ ανέφερε ότι οι παίκτες του απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Νέων:

«Αυτά τα παιδιά μας έκαναν σήμερα υπερήφανους και τίμησαν τον Ολυμπιακό. Έχουν μέλλον και θα πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για να πετύχουν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς τα δώσαμε όλα και με τα λάθη μας και τα σωστά μας φτάσαμε έως εδώ. Μέσα από αυτή την διαδικασία τα παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους».

Διαβάστε επίσης

Περήφανος, παρά τον αποκλεισμό

Περήφανος, παρά τον αποκλεισμό

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων, Μανώλης Σάλιακας με φωτογραφία του στα social media, έδειξε πόσο περήφανος είναι για το σύνολο του Βασίλη Βούζα.

Νίκη για να πάρουν το εισιτήριο!

Νίκη για να πάρουν το εισιτήριο!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Άρσεναλ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Youth League. Live από το gavros.gr/OTESport3, στις 18:00.