Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το θέλαμε όσο τίποτα άλλο...» (vid)

«Το θέλαμε όσο τίποτα άλλο...» (vid)
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 - 20:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Χαρούμενος με τη νίκη επί της ΑΕΚ και τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Super League Κ15, όπου ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Αλέξανδρος Γεωργαντής μιλώντας αποκλειστικά στο gavros.gr.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το θέλαμε όσο τίποτα άλλο. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε χαρεί και έχουμε λυπηθεί όλοι μαζί. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί. Στα αποδυτήρια ήμασταν μία γροθιά.

Μας βοήθησαν πολύ τόσο οι προπονητές, όσο και όλα τα στελέχη που υπάρχουν στον Ολυμπιακό να μπούμε να παίξουμε την μπάλα μας, ιδίως στα τρία τελευταία παιχνίδια που τα χρειαζόμασταν πολύ.

Ελπίζουμε στον τελικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Το ήθελα τόσο πολύ το σημερινό παιχνίδι», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός της Κ15 του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Δύο ήττες στην Ολλανδία

Δύο ήττες στην Ολλανδία

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού ηττήθηκαν 2-0 από την Άντερλεχτ και 1-0 από την Μπενφίκα, στο «Future Cup» και αύριο αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα...

Στον τελικό με το σπαθί τους οι Παίδες!

Στον τελικό με το σπαθί τους οι Παίδες!

Η Κ-15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ σε ματς για την τελευταία αγωνιστική και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.