Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ήττες στην Ολλανδία

Δύο ήττες στην Ολλανδία
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 - 22:21

Δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στην πρώτη μέρα του «Future Cup» που διοργανώνει στην Ολλανδία ο Άγιαξ. Η Κ17 του Θρύλου, η οποία ταξίδεψε στο Άμστερνταμ με απουσίες, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων που έχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, ηττήθηκαν 2-0 (Τρεζόρ με πέναλτι και Ντεγουαλέ) από την Άντερλεχτ και 1-0 (Νομπέρτα) από την Μπενφίκα.

Στον αγώνα με την Άντερλεχτ, αγωνίστηκαν οι Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης (Ορφανίδης), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας (Αγιώτης), Αμπάρα (Τσερκώνης), Πέιος, Κωστανάσιος, Γκλεγκλές (Τσιριγώτης), Χατζηιωαννίδης, Φλέγκας (Βαλοτάσιος).

Στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, έπαιξαν ο: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου (Φλέγκας), Αγιώτης (Τσιμπούκας), Γιανναράκης, Μανωλάκης, Αμπάρα (Παπαδογιωργάκης), Πέιος, Κατσούκης (Γκλεγκλές), Βαλοτάσιος (Ορφανίδης), Χατζηιωαννίδης, Τσιριγώτης.

Επόμενο παιχνίδι (και τρίτο στη φάση των ομίλων) για τον Ολυμπιακό είναι αύριο, Κυριακή με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 12:30.

Μετά την πρώτη μέρα (2 αγώνες), η Άντερλεχτ και η Μπενφίκα έχουν από 4 βαθμούς, η Μπαρτσελόνα έχει 2 και ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό.

Διαβάστε επίσης