Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλος ο πλανήτης στο Camp του Ολυμπιακού!

Όλος ο πλανήτης στο Camp του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 - 15:34

Παιδιά απ’ όλο τον … πλανήτη έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι θέσεις που απομένουν για να υπάρξει πληρότητα είναι ελάχιστες.

Μεγάλο μέρος από την… πίτα των συμμετεχόντων προέρχεται από την Αττική αλλά και η ελληνική επαρχία «ψηφίζει» το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα ελληνικά νησιά δηλώνουν… παρών αφού έχουν γραφτεί παιδιά από την Σαλαμίνα, την Ρόδο, την Κάσο, την Κέα, την Εύβοια, την Λευκάδα, την Αίγινα και την Κρήτη. Δαγκωτό… Ολυμπιακό ψηφίζει και η ηπειρωτική Ελλάδα αφού υπάρχουν εγγραφές από την Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Άρτα, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Κόρινθο, την Καρδίτσα, το Αγρίνιο, την Βέροια, την Λακωνία, την Λειβαδιά, το Αίγιο, την Κοζάνη αλλά και τον Πύργο Ηλείας.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Summer Camp, που συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια ζωής, ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα. Στο Camp θεσμός ήδη υπάρχουν εγγραφές από το Τέξας των ΗΠΑ, από το Λος Άντζελες και το Σικάγο, από το Κατάρ, από την Νιγηρία και από την Κίνα. Το 5ημερο 19-23 Ιουνίου το Προπονητικό Ρέντη θα γεμίσει παιδικές φωνές από ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που θα έρθουν για να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Στο Summer Camp την επίβλεψη θα έχουν οι προπονητές της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά θα συνδράμουν και οι προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού απ’ όλη την Ελλάδα. Φυσικά στο Camp θα δώσει το παρών και ο Λεόνε ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
email: [email protected]

Διαβάστε επίσης

«Συγχαρητήρια σε όλους» (pic)

«Συγχαρητήρια σε όλους» (pic)

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε συγχαρητήρια στην Κ17 για την 3η θέση στο «International Reze Tournament», που διεξήχθη στη Ναντ της Γαλλίας.