Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτά τα παιδιά» (vid)

«Μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτά τα παιδιά» (vid)
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 - 17:25

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Νίκη για την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού στο ματς με την αντίστοιχη του ΠΑΣ. Το τελευταίο της φετινής περιόδου για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» με πολλά καινούργια πρόσωπα σε ενδεκάδα και αποστολή νίκησαν 1-0. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Το πρόσημο ήταν θετικό. Αυτό υπογράμμισε ο Βασίλης Βούζας μιλώντας στο gavros.gr.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Θρύλου σχολίασε: «Η απόδοση των περισσότερων παικτών ήταν ικανοποιητική. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής. Στα τελευταία παιχνίδια που παίζουν πολύ περισσότερο. Νομίζω ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά τα παιδιά. Απλά, πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ και να έχουν την κατάλληλη νοοτροπία».

Συμπλήρωσε πώς «Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια να βγάζουμε συνεχώς καινούργια ταλέντα για τον Ολυμπιακό. Να τους αξιολογούμε, να τους αξιοποιούμε και γενικά να προωθούμε στην “πρώτη” ομάδα παίκτες που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Από Γιάννενα… Αγρίνιο για την Κ17

Από Γιάννενα… Αγρίνιο για την Κ17

Πέδρο Μαρτίνς, Κυριάκος Καραταϊδης, Βασίλης Βούζας και ο Φρανσίσκο Κόστα θα δουν από κοντά την προσπάθεια της Κ17 στο Final 4 – Ο ημιτελικός την Δευτέρα με την Ξάνθη