Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 01:30

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στην Κ19 των Πειραιωτών και έχει δείξει σε κάθε ευκαιρία που του έχει δοθεί ότι διαθέτει τεράστιο ταλέντο και ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά και να πετύχει τους στόχους του.

Ο Μπουλάρι μέσα από τον Ολυμπιακό κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μάλιστα, έγινε με αυτό τον τρόπο ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να αγωνιστεί στην Κ21 της συγκεκριμένης χώρας.

Για την κλήση του Μπουλάρι στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 του 2021 μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος αποθέωσε τον φορ των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Μπουλάρι είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο και αυτού του επιπέδου τους παίκτες πρέπει πάντα να τους οδηγούμε κοντά στην πρώτη ομάδα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές μας, όπως ο Μπουλάρι και ο Βριόνι θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσής μας θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα μας»,.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Μπουλάρι είναι ένας παίκτης που έχει στα υπόψη του ο Πέδρο Μαρτίνς για να τον πάρει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης