Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αποκλείονται οι αλλαγές...

Δεν αποκλείονται οι αλλαγές...
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 - 01:07

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ανακοίνωσε την αποστολή των Νέων με τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα λάβει μέρος η ομάδα στην Ουκρανία, όμως το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αλλαγές μέχρι να φύγει η ομάδα για το εξωτερικό. Και αυτό γιατί ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους» είναι τραυματίες και πιθανότατα δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για να ταξιδέψουν μαζί με τους Πειραιώτες στην Ουκρανία. Οπότε λογικά θα αλλάξει η αποστολή και δεν θα είναι αυτή που έχει ανακοινωθεί από την ομάδα από την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είχε χτυπήσει σε αγώνα των Νέων στον ώμο του και έτσι όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει να παίξει στο τουρνουά της Ουκρανίας. Οπότε δεν θα είναι αυτός ο δεύτερος τερματοφύλακας που θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για το τουρνουά, ενώ ο πρώτος θα είναι ο Ιβάν Μπάμποβιτς.

Άρα το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Άρης Βλάχος. Παράλληλα, όμως και οι Μπάμπης Λυκογιάννης, Κώστας Ρουγκάλας επίσης είναι τραυματίες και δύσκολα θα προλάβουν να ετοιμαστούν για να λάβουν μέρος στους αγώνες του Ολυμπιακού στο τουρνουά στην Ουκρανία. Οπότε επίσης δεν αποκλείεται να αποκλειστούν και να συμπεριληφθούν στη θέση τους άλλοι παίκτες. Παράλληλα και ο Γιώργος Βαλεριάνος είναι άγνωστο αν θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Κεραυνό Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Διαβάστε επίσης

Έτσι το σήκωσαν!

Έτσι το σήκωσαν!

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τα πέναλτι του τμήματος Κ15 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό...

«Είχαν πάρει όρκο»

«Είχαν πάρει όρκο»

Ο Μίλαν Πάβλοβιτς μίλησε για την επιτυχία της ομάδας Κ15 στο Θουκυδίδειο τουρνουά...

Σκέψεις για Στορκ

Σκέψεις για Στορκ

Δεν αποκλείεται να γίνει... μόνιμος προπονητής των Νέων ο Γερμανός υπεύθυνος της ακαδημίας...