Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλήτρια η Σχολή Θεσσαλονίκης

Πρωταθλήτρια η Σχολή Θεσσαλονίκης
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 - 16:09

Η ομάδα Παίδων της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, το βράδυ του Σαββάτου, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σχολής, επικράτησε με σκορ 2-1 στον τελικό, ο οποίος έγινε στη Μίκρα, της Ακαδημίας Κούδα, φτάνοντας έτσι δίκαια στην κορυφή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους στο 22ο, με τον Ευθυμιάδη να είναι ο σκόρερ.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αντώνης Λεπιτσάς παρέταξε στο γήπεδο τους: Φουντούκα, Τσάνο, Κατσαούνη, Σωτηριάδη, Ελευθεριάδη, Γκουτζιουρίδη, Παπαδόπουλο Δ., Ακριτίδη, Πανταζή, Γαβανά, Ευθυμιάδη. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καμουλάκος, Γεωργιάδης, Ζήσης, Τζαρτζάνης, Πολυχρονιάδης, Μπράτσια και Τζιοβανάκης, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και οι Αλυμπάκης και Παπαδόπουλος Ανδρέας.

Στην διάρκεια της χρονιάς αγωνίστηκαν 42 παιδιά με την φανέλα της ομάδας μας. Τα ονόματα των υπολοίπων αθλητών: Γιτσόπουλος, Γκρίκας, Διλμπέρης, Εφραιμίδης, Ηλιάδης, Καζλάρης, Καλέμος, Καραποστόλου, Λαμπριανίδης, Μαραγιάννης, Μόλα, Μπαϊρακταρίδης, Ξανθόπουλος, Ξουφλάκης, Οικονομίδης, Παπακωνσταντίνου, Πιτσούλης, Πρέζιος, Ρούντος, Τσάνο, Χαραλαμπίδης, Χριστοδούλου.

Μαζί με τον κ. Λεπιτσά το προπονητικό τιμ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Ταχύρης και ο προπονητής κ. Θέος.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως τον μεγάλο αυτόν τελικό, παρακολούθησαν από κοντά, ο τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, αλλά και ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλης Νάνος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.

Οι Παίδες της Σχολής μας ξεκίνησαν τους αγώνες τους στις 4 Οκτωβρίου, και ακολουθώντας μια ξέφρενη πορεία έφτασαν στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 12-0-2, αήττητοι εντός έδρας (6-0-0) και γκολ 60 υπέρ και μόλις 2 κατά. Στη συνέχεια στα «διπλά» παιχνίδια, απέκλεισε στους «16» την ΑΕ Ωραιοκάστρου, στους «8» τους Κανονιέρηδες και στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης

«Δίκαια είμαστε πρωταθλητές»

«Δίκαια είμαστε πρωταθλητές»

Ο Βασίλης Βούζας και οι παίκτες, Βέργος, Βούρος, Λάτσι, Τσιμίκας, Ιγνατίδης και Τόλι, μίλησαν για την κούπα που πήραν οι Νέοι...