Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαίνεται «εμφύλιος» και στην ΚΕΔ

Μαίνεται «εμφύλιος» και στην ΚΕΔ
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 22:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το πρώτο… δείγμα έχει να κάνει με τις επιστροφές εκθέσεων στους παρατηρητές για να αλλάξουν την βαθμολογία, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκαν. Κάποιοι πήραν την απόφαση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις περισσότερες φορές οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, ο Περέιρα αντέδρασε, ενώ λέγεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που έγινε το αντίστροφο.

Η ουσία είναι πως η ΚΕΔ φαίνεται να μην έχει συνοχή. Υπάρχει και το ερώτημα αν αυτό έχει σχέση και με συμφέροντα ομάδων, εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, ενώ υπάρχουν και οι καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί.

Όμως, για να μην ξεφεύγουμε επειδή υπάρχει ρεπορτάζ: Για τα μέσα Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί σεμινάρια και αγωνιστικά τεστ των διαιτητών και των βοηθών, όπως επίσης και σεμινάρια παρατηρητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει «εμφύλιος» στην ΚΕΔ, ενώ σημειώστε τη δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΟΚ που ήθελε οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης να φύγουν το περασμένο καλοκαίρι.

Με τον ορισμό των σεμιναρίων στα μέσα Ιανουαρίου, ο Περέιρα δείχνει ότι θέλει να κάνει αλλαγές στους πίνακες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, με την ίδια άποψη συντάσσονται και οι Τσαχειλίδης, Καλύβας. Αντίθετα οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης φέρονται να μη θέλουν να γίνουν αλλαγές, με το επιχείρημα ότι η διαιτησία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο!!!

Διαβάστε επίσης

Η διοίκηση είναι για τις αποφάσεις

Η διοίκηση είναι για τις αποφάσεις

Θεμιτό είναι να κρίνονται και να σχολιάζονται οι αποφάσεις της διοίκησης, αλλά να μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι και ρόλος της. Να παίρνει αποφάσεις, γνωρίζοντας καλύτερα απ’ όλους μας, τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Ποιά… εξυγίανση; Ξεφτίλα είναι!

Ποιά… εξυγίανση; Ξεφτίλα είναι!

Διαβάστε τους οκτώ λόγους που το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε βήματα προς τα πίσω και γιατί η νέα κατάσταση είναι ταυτισμένη με την εικονική πραγματικότητα.

Από αγκάθι… βγαίνει ρόδο!

Από αγκάθι… βγαίνει ρόδο!

Να που οι αναποδιές έβγαλαν και… θετικά πράγματα για τον Ολυμπιακό! Το 2017 τούς άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα- Από το 2018 ζητάνε να «ησυχάσουν» από τους τραυματισμούς για μία χρονιά… μαγική και «ερυθρόλευκη»!