Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κυρία Τότι έκραξε τον Σπαλέτι!

Η κυρία Τότι έκραξε τον Σπαλέτι!
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 - 17:06

Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Η σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι, Μπλάζι, με αφορμή τα 40ά γενέθλια του αρχηγού των Τζιαλορόσι παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ιταλό τεχνικό. Η κυρία Τότι, λοιπόν, χαρακτήρισε μικρό άνθρωπο τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έδειξε στον σύζυγό της το σεβασμό που έπρεπε.

«Για τις ποδοσφαιρικές επιλογές δεν έχω να πω κάτι αλλά έχω να πω σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο επίπεδο. Ο Φραντσέσκο ζητούσε μόνο σεβασμό και είχε δίκιο. Εκείνη την περίοδο δεν του έδειχναν τον σεβασμό που έπρεπε. Ηταν μια περίεργη περίοδος, δεν γίνεται έτσι. Δεν κριτικάρω την ποδοσφαιρική επιλογή του Σπαλέτι, κριτικάρω την ανθρώπινη συμπεριφορά του και η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι ήταν ένας μικρός άνθρωπος... Τελεία.

Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λόγια ήταν ωραίος αλλά ήταν λόγια. Η αλήθεια είναι ότι υφίσταται, ανέχεται τον Φραντσέσκο. Η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι δεν ήξερε πώς να χειριστεί το θέμα, όχι ως προπονητής αλλά ως άνθρωπος. Και εγώ κρίνω και την ανθρώπινη πλευρά κάποιου. Επομένως, χαμηλός βαθμός για τον Σπαλέτι, πολύ χαμηλός», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης