Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη γκέλα για την Γιουβέντους

Πρώτη γκέλα για την Γιουβέντους
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 11:10

Γκέλα από το… πουθενά για την Γιουβέντους, η οποία αν και προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Αταλάντα, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τα γκολ των Μπερναρντέσκι (21’) και Ιγκουαΐν (24’), ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο 31’ και στο 67’ ισοφάρισαν σε 2-2, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα. Στο 84’ η Γιουβέντους έχασε πέναλτι με τον Ντιμπάλα και την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αταλάντα.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μέχρι την 6η αγωνιστική πήγαινε… τρένο, ωστόσο, πλέον μετά την ισοπαλία στο Μπέργκαμο έπεσε στη δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμεί με την Ιντερ. Η ομάδα του Τορίνο και η αντίστοιχη του Μιλάνο έχουν από 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Νάπολι.

Η σύνθεση της Γιουβέντους:

Μπουφόν, Λιχστάινερ (66’ Μπαρτζάλι), Μπενατιά, Κιελίνι, Ματουιντί, Ασαμόα, Μπεντακούρ, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς (78’ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι (69’ Κουαδράδο).

Διαβάστε επίσης

Απεργία... 15 λεπτών

Απεργία... 15 λεπτών

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν σχετικά με το πρόσφατο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, οι υπάλληλοι στην Μπαρτσελόνα, σταμάτησαν την εργασία τους για 15 λεπτά.

«Προπονητής» ο Καμπιάσο

«Προπονητής» ο Καμπιάσο

Το επάγγελμα του προπονητή θα ακολουθήσει ο Αργεντινός, ο οποίος έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο το ντέρμπι

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο έμειναν στο 0-0 στο «Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε», για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.