Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σόου από τον Μέσι, «7 στα 7» η Μπαρτσελόνα (vid)

Νέο σόου από τον Μέσι, «7 στα 7» η Μπαρτσελόνα (vid)
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 09:09

Ανήμερα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο «Καμπ Νόου» την Λας Πάλμας και με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 3-0. Οι Μπλαουγκράνα με τη σημερινή τους νίκη έκαναν το 7 στα 7 και έφτασαν τους 21 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών, υπό το φόβο επεισοδίων, ωστόσο, έξω από το γήπεδο υπήρχαν χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Λας Πάλμας, καθώς στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε εύκολα σε μια ακόμα επικράτηση. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, είχε σε μεγάλη ημέρα τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο Αργεντινός με τα δύο γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 49’ ο Μπουσκέτς, με μεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λιονέλ Μέσι. Στο 70’ ο Αργεντινός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 77’ ο Λουίς Σουάρες έβγαλε τον Μέσι τετ α τετ με τον Τσιτσισόλα και ο Λατινοαμερικάνος άσος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (45' Ράκιτιτς), Αλέϊς Βιδάλ (46' Ινιέστα, 84' Αντρέ Γκόμες), Ντένις Σουάρεθ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Λας Πάλμας (Πάκο Αγιεσταράν): Τσιτσισόλα, Ναβάρο, Λέμος, Ερέρα, Μασέδο, Σαντάνα (79' Βιθέντε), Ακουιλάνι, Τανάνε, Τάνα (79' Τολέδο), Βιέρα, Καγιέρι.

Δείτε τα γκολ:

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο το ντέρμπι

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο έμειναν στο 0-0 στο «Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε», για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.