Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 16:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό δίνει η Σπαλ, της οποίας η διοίκησης βρίσκεται σε εγρήγορση για ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην ιταλική ομάδα ελπίζουν ότι η Νάπολι θα τους δανείσει τον Ζινεντίν Μασάς, όμως παράλληλα είναι ζεστοί και για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Μασάς βρέθηκε στην λίστα του Φρανσουά Μοντεστό για τον Θρύλο, όμως όλα δείχνουν ότι οι «παρτενοπέι» θα τον κάνουν δικό τους, αλλά δεν θα τον κρατήσουν και θα τον παραχωρήσουν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η Σπαλ αποτελεί μία από τις υποψήφιες ομάδες για να δοθεί δανεικός ο 21χρονος κεντρικός μέσος, που έμεινε ελεύθερος τον Οκτώβριο από την Τουλούζ.

Παράλληλα, οι πληροφορίες που προκύπτουν από την Ιταλία φέρουν και τον Κασάμι στην κορυφή της λίστας της Σπαλ. Ο Ελβετός τέως παίκτης του Θρύλου είχε μπει σε συζητήσεις με τους διοικούντες την το περασμένο καλοκαίρι, όμως αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σιον. Η Σπαλ, όμως κινδυνεύει με υποβιβασμό και χρειάζεται άμεση ενίσχυση, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποζημιώσει την ελβετική ομάδα για να πάρει τον Κασάμι.

Διαβάστε επίσης

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Στην Αλ Γκαράφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεχντί Ταρέμι, ο στράικερ της Εθνικής ομάδας του Ιράν και της Περσέπολις.

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Αυτοκράτειρα της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, που παρά την αρχική πίεση της Ρεάλ, πέρασε από το «Μπερναμπέου» με 3-0 και αύξησε τη διαφορά της από την ομάδα της Μαδρίτης στους 14 βαθμούς.