Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σέποβιτς: «20 χρονών νόμιζα ότι ήμουν ο Θεός!»

Σέποβιτς: «20 χρονών νόμιζα ότι ήμουν ο Θεός!»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 19:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Δεν τον έχουν πάρει δα, και τα χρόνια, όμως δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι ειδικοί. Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχαν πάρει αέρα τα… μυαλά του και γι’ αυτό δεν έκανε την καριέρα που έδειχναν οι προδιαγραφές του.

Τον Μάιο κλείνει τα 27 και πλέον βγάζει το ψωμί του στην Ουγγαρία με την φανέλα της Βιντεότον από το 2016. Πριν λίγο καιρό υπέγραψε και ο αδερφός του, Στέφαν, και θα παίζουν μαζί, όπως το μικρό διάστημα που συνυπήρξαν στην Παρτιζάν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα cskafoci, ο Μάρκο Σέποβιτς άνοιξε την καρδιά του για το τι έφταιξε. «Ήμουν εντελώς τρελός, όταν ήμουν νέος. Δεν είναι εύκολο. Ήμουν στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν 18 ετών και στα 20 είχα γίνει και αρχηγός. Νόμιζα ότι ήμουν ο Θεός! Θυμάμαι το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, που κερδίσαμε 2-0 και νόμιζα ότι η πόλη (σ.σ. Βελιγράδι) μού ανήκει!», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκο στην κοινή συνέντευξη με τον αδερφό του και συνέχισε:

«Μετά ήρθαν τα δύσκολα και δεν έπαιζα για 8 μήνες. Ήταν δύσκολο να το ξεπεράσω. Έκανα λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έπαιζα εκεί. Τώρα είμαι πιο ώριμος, πιο έξυπνος και ποτέ δεν είναι αργά. Είμαι χαρούμενος που παίζω, σκοράρω και βρίσκομαι στον σωστό δρόμο».

Ο ύψους 1,91 σέντερ φορ μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013, αλλά δεν στέριωσε στους «ερυθρόλευκους». Δόθηκε δανεικός σε Μαγιόρκα, Τέρεκ Γκρόζνι και Μουσκρόν και έπειτα από τα 3 τρία χρόνια έλυσε την συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

«Εδώ στην Ουγγαρία δεν υπάρχει πίεση, οι φίλαθλοι είναι πιο ήσυχοι. Στην Παρτιζάν δεν είχαμε δικαίωμα στην ήττα και όταν γινόταν αυτό έρχονταν οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο. Τέτοια πίεση υπήρχε και στον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που προκαλεί ένταση και όποιος δεν θέλει να την ζήσει καλύτερα να παίζει τένις που είναι ατομικό».

Φέτος ο Σέποβιτς έχει σημειώσει 16 γκολ σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 9 είναι στο πρωτάθλημα, τα 5 στα προκριματικά του Europa League και 2 έχει σημειώσει στο Κύπελλο Ουγγαρίας.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε Μίλιτς η Νάπολι

Ανακοίνωσε Μίλιτς η Νάπολι

Πρώτα τον καλωσόρισε ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» μέσω Twitter και λίγο μετά επισημοποιήθηκε και από την ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας για τον Κροάτη μπακ.