Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο (pic)

Δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο (pic)
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 17:42

Ο Αλαν Πουλίδο μπορεί να έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα, ωστόσο, δεν ξεχνάει όσα έζησε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Σήμερα (28/2), ο Αλαν Πουλίδο συμπληρώνει 8 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, με τον διεθνή στράικερ να αναρτά στα social media φωτογραφίες του με τα χρώματα των Τίγκρες, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, Τσίβας και Μεξικό!

Παράλληλα, συνόδευσε με την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα: «Μία ημέρα μου είπε ο πατέρας μου ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις κάπου αλλά να διατηρηθείς εκεί. Χάρη στο Θεό συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και που έχω πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρά μου δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ για όλα».

Διαβάστε επίσης

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι «αρσεναλίστας» θα ενεργοποιήσουν την οψιόν των 3 εκατ. ευρώ και θα αγοράσουν από τον Ολυμπιακό τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ.

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος της Ρεάλ πιστεύει ότι ο Αργεντινός έχει όλα τα φόντα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» και να διαδεχθεί τον Ζιντάν.

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κοσταρικανού, δεν θέλει να μείνει άλλο στην Άρσεναλ και έχει ζητήσει να φύγει.

«Από τους πιο έμπειρους»

«Από τους πιο έμπειρους»

Με την Μπέτις εκτός έδρας παίζει για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας η Σοσιεδάδ, που στηρίζεται σε ένα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.