Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξέσπασε» στη Σασουόλο η Μίλαν (vid)

«Ξέσπασε» στη Σασουόλο η Μίλαν (vid)
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:24

Επιστροφή στις νίκες για την Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 4-1 εκτός έδρας της πολύ δυνατής Σασουόλο και μετά από τρεις συνεχόμενες… γκέλες, πανηγύρισαν και πάλι το τρίποντο- ανάσα στην Serie A’.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έδειξε ότι όταν βρει κενούς χώρους είναι πολύ επικίνδυνη, όμως, εμφάνισε σε ακόμη έναν αγώνα της αρκετές αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη (04/10) για τη 2η φάση των ομίλων του Europa League.

Οι «ροσονέρι» αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη σύνθεσή τους, ο οποίος είναι αμφίβολος και για το ματς με τους Πειραιώτες.

«Ανοικτό» ματς...

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με την Μίλαν να έχει την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς, όμως το πλασέ του Κεσιέ, σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Λιρόλα. Στη συνέχεια, η Σασουόλο έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ντι Φρανσέσκο να ανοίξει το σκορ, όμως αρχικά ο Ντοναρούμα και στη συνέχεια ο Αμπάτε σταμάτησαν τον φορ της Σασουόλο. Στο 39’, πάντως, η Μίλαν βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Κεσιέ να κουβαλάει την μπάλα πίσω από το κέντρο και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το «καθάρισε» από νωρίς...

Στην επανάληψη, ο Σούσο με ένα πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0, σε μία νέα αντεπίθεση της Μίλαν, «καθαρίζοντας» έτσι την υπόθεση νίκη. Η Σασουόλο, ανοίχτηκε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια για να μειώσει στο σκορ, με αποτέλεσμα στο 60’ η Μίλαν να πετύχει και 3ο γκολ με τον Καστιγέχο. Οι γηπεδούχοι στο 68’ μείωσαν σε 3-1 με τον Τζούρισιτς, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να στερήσει τους 3 βαθμούς της νίκης από την Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ και πάλι τον Σούσο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Σασουόλο: Κονσίλι, Λιρόλα, Μαλόν, Φεράρι, Ροτζέριο, Σένσι, Λοκατέλι, Μπουράμπια (Τζούρισιτς), Μπερνάρντι (75' Μπαμπακάρ), Μπόατενγκ, Ντι Φρανσέσκο (57' Μπόγκα)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε (90' Καλάμπρια), Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Σούσο, Καστιγέχο (72' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77' Λαξάλτ).

Διαβάστε επίσης

Την «πλήρωσε» η Ουνιόν!

Την «πλήρωσε» η Ουνιόν!

Η Ντουντελάνζ πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 6-1 την Τίτους Πέτανζ.