Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια νίκη που μας δίνει ηρεμία»

«Μια νίκη που μας δίνει ηρεμία»
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 03:18

Μεγάλη σε εύρος, αλλά και σημασία, νίκη πέτυχε την Κυριακή το βράδυ η Μίλαν, στην έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 4-1. Ένα αποτέλεσμα που έδιωξε για λίγο τη μεγάλη πίεση, τόσο για την ομάδα των «ροσονέρι» όσο και για τον Τζενάρο Γκατούζο. Αυτό ήταν που αναζητούσε η ιταλική ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο Μιλάνο.

Με τον τεχνικό της Μίλαν να σχολιάζει μετά τη νίκη το βράδυ της Κυριακής: «Πάντα παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας υπήρχαν, αλλά ποτέ δεν υπήρξε έλλειψη σε ό,τι αφορά την προσπάθεια. Το ματς με την Έμπολι θα μπορούσε να είχε λήξει όπως αυτό με τη Σασουόλο.

Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στην απόδοσή μας, ενώ υπάρχουν και οι αντίπαλοί μας που κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Όχι μόνο στο κομμάτι της συμπεριφοράς της συγκεκριμένης γραμμής, αλλά και σε ό,τι αφορά τους μέσους μας που δεν πιέζει με μεγαλύτερη πεποίθηση».

Ο προπονητής των «ροσονέρι» συμπλήρωσε ακόμα: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει ηρεμία, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σοβαρά, αλλά όταν αγωνιζόμαστε στο Μιλάνο η πίεση είναι έντονη! Ορισμένοι βλέπουν μονάχα την κατάταξη και όχι τις εμφανίσεις. Δεν είναι όλα για να τα πετάξουμε!»

Διαβάστε επίσης

«Ξέσπασε» στη Σασουόλο η Μίλαν (vid)

«Ξέσπασε» στη Σασουόλο η Μίλαν (vid)

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 4-1 εκτός έδρας της Σασουόλο, λίγες ημέρες πριν υποδεχτούν στο «Σαν Σίρο» τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.