Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ από τα προκριματικά του Euro! (video)

Γκολ από τα προκριματικά του Euro! (video)
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 14:00

Στα ματς των προκριματικών του Euro, η Πολωνία κέρδισε δύσκολα την Αλβανία, η Ουγγαρία επιβλήθηκε εύκολα της Βουλγαρίας, ενώ η Σερβία έκανε το 2 στα 2 στο τοπικό ντέρμπι με το Μαυροβούνιο.

Στη Βαρσοβία, υπό πίεση η Πολωνία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Τσεχία και η λύση δόθηκε από τον Σφιντέρσκι. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έβαλε το μοναδικό γκολ με αντίπαλο την Αλβανία στο 41’.

1-0, πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πολωνίας.

Στη Βουδαπέστη, καταιγιστική η Ουγγαρία απέναντι στη Βουλγαρία πανηγύρισε νωρίς γκολ με τον Βέσεϊ στο 7ο λεπτό. Ο Ντομινίκ Σομποσλάι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έβαλε δεύτερο γκολ για την Ουγγαρία στο 26ο λεπτό και το τελικό 3-0 για τους Μαγιάρους έγινε πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Σκόρερ ο Άνταμ Ουγγαρία-Βουλγαρία 3-0. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο μέσος του Παναθηναϊκού, Κλαινχάισλερ.

Στην Ποντγκόριτσα, δεύτερη νίκη για τη Σερβία στα προκριματικά του Euro 2024. Πρωταγωνιστής και σκόρερ του 1-0 ο Βλάχοβιτς. Στο 78′ ο φορ της Γιουβέντους έβαλε και το δεύτερο γκολ της Σερβίας επί του Μαυροβούνιου για το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αυστρία-Εσθονία στο Λινζ. Το γκολ του Σάπινεν στο 25’ έδωσε πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη, ωστόσο η Αυστρία έφερε τον αγώνα στο 1-1 με σκόρερ τον Κάιντς στο 68ο λεπτό και πήρε τη νίκη 2-1 χάρη στο γκολ του Γκρέκοριτς λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών στο ματς.

Στην Σκανδιναβία, η Σουηδία μετά το «χαστούκι» στην πρεμιέρα από το Βέλγιο, ξέσπασε στο Αζερμπαϊτζάν και το έναυσμα δόθηκε με το γκολ του Φόρσμπεργκ στο 38’.

Στο 65′ οι Σουηδοί διεύρυναν το σκορ 2-0 από το αυτογκόλ του Μουσταφαζάντε. Στο 79ο λεπτό ένα ακόμη γκολ από τον Γιόκερες, 3-0 η Σουηδία, ακολούθησε το πιο εντυπωσιακό, 4-0 εκτέλεση φάουλ του Κάρλσον και το τελικό 5-0 στην πόλη Σόλνα «υπέγραψε» ο Ελάνγκα, Σουηδία Αζερμπαϊτζάν 5-0.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

TAGS

Διαβάστε επίσης