Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει η Γιουνάιτεντ...

Ανεβαίνει η Γιουνάιτεντ...
Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014 - 02:49

Το αποτέλεσμα κρατάει από την αναμέτρηση του «Μπριτάνια» η Γιουνάιτεντ, αφού άλωσε την έδρα της Στόουκ (0-2), πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας (παίζει διπλά ματς με την Σάντερλαντ) και παράλληλα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της σε τρίτη διαφορετική διοργάνωση!

Ο Ρούνεϊ εκτός με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ωστόσο ο εξαιρετικός Γιάνγκ πήρε από το χεράκι τους «κόκκινους διαβόλους». Στο 62’ νίκησε με μακρινό σουτ τον Σόρενσεν για το 0-1, ενώ στο 78’ σέρβιρε στον Εβρά για το 0-2 από τον αρχηγό!

Ο Κλάτενμπεργκ αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για λίγα λεπτά στο ημίωρο, αφού η καταρρακτώδης βροχή μετατράπηκε σε χαλάζι και ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

ΣΤΟΟΥΚ (Χιουζ): Σόρενσεν, Πίετερς, Γουίλσον, Σόκρος (77’ Ανταμ), Κάμερον, Γουίλαν, Αϊρλαντ, Παλάσιος, Γουόλτερς, Ασαϊντί (62’ Αρναούτοβιτς), Κράουτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Μόγες): Ντε Χέα, Εβρά, Εβανς, Σμόλινγκ, Ράφαελ, Τζόουνς, Αντερσον (58’ Ερνάντες), Κλέβερλι, Γιάνγκ, Βαλέντσια, Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ).

Διαβάστε επίσης

Ανυπομονεί ο Κάμπελ

Ανυπομονεί ο Κάμπελ

Όπως συνηθίζει ο Κάμπελ, ανάρτησε φωτογραφία λίγο πριν την αναμέτρηση της Κόστα Ρίκα και δείχνει τις σημαίες των δύο αντιπάλων.

Πρόωρος... τελικός

Πρόωρος... τελικός

Γερμανία και Βραζιλία θα αναμετρηθούν στον έναν ημιτελικό. Απέκλεισαν Γαλλία και Κολομβία αντίστοιχα.

Δεν το έχετε και πολύ!

Δεν το έχετε και πολύ!

Οι Αμερικανοί φαίνεται πως δεν τρέφουν και ιδιαίτερο ζήλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.