Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόωρος... τελικός

Πρόωρος... τελικός
Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014 - 18:41

Γερμανία και Βραζιλία ήταν οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ μετά τα παιχνίδια που έγιναν χθες. Στο πρώτο χρονικά, η «νασιονάλ-μανσάφτ» επικράτησε με 1-0 των Γάλλων με κεφαλιά του Χούμελς στο 13' και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των Μουντιάλ που καταφέρνει να βρεθεί στους «4» σε τέταρτο διαδοχικό Μουντιάλ.

Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι, η Βραζιλία προηγήθηκε με 1-0 της Κολομβίας από το γκολ του Σίλβα από κοντά, ενώ το 2-0 έγινε από φάουλ του Λουίζ στο 69'. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Κολομβία ήταν να μειώσει με πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες στο 80' σε 2-1.

Ως εκ τούτου, η Βραζιλία με τα πέντε τρόπαια και η Γερμανία με άλλα τρία, θα αναμετρηθούν στον έναν ημιτελικό που θα γίνει στις 8 Ιουλίου.

Δείτε τα γκολ των χθεσινών αγώνων

Γαλλία-Γερμανία 0-1

Σήμερα διεξάγονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί. Στις 19:00 η Αργεντινή κοντράρεται με το Βέλγιο και στις 23:00 η Ολλανδία με την Κόστα Ρίκα. Οι νικήτριες των ζευγαριών θα κοντραριστούν στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στις 9 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Ανυπομονεί ο Κάμπελ

Ανυπομονεί ο Κάμπελ

Όπως συνηθίζει ο Κάμπελ, ανάρτησε φωτογραφία λίγο πριν την αναμέτρηση της Κόστα Ρίκα και δείχνει τις σημαίες των δύο αντιπάλων.