Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρωτάθλημα και πρόκριση στο C.L.»

«Πρωτάθλημα και πρόκριση στο C.L.»
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 - 00:35

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας του, λέγοντας πως η Γιουβέντους κοιτάζει μόνο την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος και την πρόκριση στο Champions League.

Για τους στόχους της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι αποτυχία η δεύτερη θέση για τη Ρόμα.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει δεχθεί αρκετή κριτική από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, ειδικότερα και από τη στιγμή που στο Champions League, τα έχει βρει «σκούρα», αφού η πρόκριση εξαρτάται από τον Θρύλο και όχι από τους «μπιανκονέρι».

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Είμαστε ήρεμοι. Τα πάντα είναι στο χέρι μας και θέλουμε να ζήσουμε τις στιγμές με τη σωστή ένταση. Εγώ δεν σκέφτομαι μόνο την πρόκριση. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να αποφύγουμε έτσι έναν... απαγορευτικό αντίπαλο στη φάση των 16».

Για το πώς θα χαρακτήριζε την χρονιά επιτυχημένη, τόνισε:

«Η σεζόν αυτή θα είναι πετυχημένη για μας αν πάρουμε το πρωτάθλημα και προκριθούμε στη νοκ-άουτ φάση του Champions League».

Όσον αφορά τον προσωπικό του στόχο:

«Θέλω να φέρω ξανά τη Γιουβέντους μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Να είναι εκεί, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τα οικονομικά μέσα αυτή τη στιγμή για να ανταγωνιστεί τα... θωρηκτά της Ευρώπης, αλλά έτοιμη να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί».

Ο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στην άλλη διεκδικήτρια του τίτλου στην Ιταλία, Ρόμα:

«Νομίζω ότι πιστεύουν πραγματικά στον τίτλο και για αυτό το αναφέρουν συνέχεια στη Ρόμα και κάνουν καλά. Η Ρόμα είναι δυνατή και προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορούν να κρυφτούν, η πίεση θα είναι μεγάλη και για αυτούς, επειδή μία ακόμη δεύτερη θέση δεν θα τους αρκεί. Θα ήταν μία μεγάλη απογοήτευση γι’ αυτούς, ένας είδος μικρής αποτυχίας».

Διαβάστε επίσης

Στην έξοδο ο Πέρεζ

Στην έξοδο ο Πέρεζ

Ο Παραγουανός εξτρέμ, ο οποίος έπαιξε πέρσι στον Ολυμπιακό, ενδέχεται να φύγει από τη Βιγιαρεάλ τον Γενάρη.

Χούμελς για να την... σώσει

Χούμελς για να την... σώσει

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Χούμελς, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.