Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νεφώσεις αναμένουμε το Σάββατο (video)

Νεφώσεις αναμένουμε το Σάββατο (video)
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:33

Νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν αναμένουμε στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αύριο Σάββατο (10/9).

Νεφώσεις που ενδέχεται να πυκνώσουν αναμένουμε στα Επτάνησα, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας αλλά και στο βόρειο Αιγαίο. Ωστόσο, θα υπάρξουν και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 32 με 34 βαθμούς στα Επτάνησα και στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 32 με 34 στα βόρεια, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στους 34 με 36 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Στην Αττική αναμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως και 34 βαθμούς Κελσίου με βόρειους ανέμους 3 με 5 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20 και 31 βαθμών Κελσίου και νοτιάδες από 2 με 4 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Συνέδριο Economist: Βράβευση της Capital Group για τις πράσινες επιλογές στον τομέα της Ναυτιλίας (video)

Συνέδριο Economist: Βράβευση της Capital Group για τις πράσινες επιλογές στον τομέα της Ναυτιλίας (video)

Τις τεράστιες προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, περιέγραψε με σαφήνεια στο συνέδριο του Economist και του powergame, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.