Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγες τοπικές νεφώσεις την Τρίτη (video)

Λίγες τοπικές νεφώσεις την Τρίτη (video)
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 16:50

Στις βορειοδυτικότερες περιοχές της περιοχές Επικρατείας προς τα κεντρικά και νοτιοανατολικά τμήματα αλλά μέχρι και τις βορειοανατολικές νησιωτικές περιοχές αναμένονται νεφώσεις.

Οι νεφώσεις κατά διαστήματα θα πυκνώνουν και προς το απόγευμα θα έχουν φτάσει στις περισσότερες δυτικές κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές και στα Επτάνησα και στο βορειοανατολικό Αιγαίο, με την πιθανότητα κυρίως τα πιο ορεινά ημιορεινά τμήματα της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας να υπάρξουν κάποιες τοπικές βροχές.

Όσο πιο νοτιοανατολικά τόσο μεγαλύτερα τα διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ στα ανατολικά της Στερεάς, στην Εύβοια και τις Σποράδες πάρα πολύ αργά το βράδυ θα δημιουργηθούν νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεσαι στους 29-30 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 30 βαθμούς στα βόρεια, στους 28-30 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 26-30 στα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα Επτάνησα ενώ βοριάδες στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Ο καιρό σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις ενώ θερμοκρασία θα κυμαίνεται στου 16-29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περισσότερες νεφώσεις αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης