Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπουμε μπάλα και φουλ για Ρέντη!

Βλέπουμε μπάλα και φουλ για Ρέντη!
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 11:41

Γεμάτη μέρα σήμερα, για τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Μπάλα στις 17:15, χάντμπολ στις 20:30, βόλεϊ στις 21:15. Και η ευκαιρία για να δουν Θρύλο από κοντά, είναι μία: Στο Ρέντη και στο ματς με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας, στο χάντμπολ Ανδρών! Ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι στην Ένωση, για την ημιτελική φάση του θεσμού και στόχος του είναι, φυσικά μόνο η πρόκριση, η οποία θα τον φέρει στον τελικό! Απόψε, στις 20:30, κάνει το πρώτο βήμα και οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να είναι άπαντες παρόντες!

Το timing μάλιστα, είναι ιδανικό! Μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου, στο Ηράκλειο και το διπλό του Θρύλου, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πηγαίνουν κατευθείαν στο Ρέντη και στέκονται στο πλευρό του Γιώργου Ζαραβίνα και των παικτών του, για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Με κοσμιότητα και με ηρεμία, με φωνή και πάθος, τραγούδι, σύνθημα, δίνουν την ώθηση στους ερυθρόλευκους παικταράδες, οι οποίοι θα δίνουν τη μάχη τους στο γήπεδο, για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να βάλουν στην άκρη τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους, για τα φαινόμενα ατιμωρησίας, στην υπόθεση των επεισοδίων, από τους οπαδούς της ΑΕΚ, στον περσινό τέταρτο τελικό. Να τα ξεχάσουν και να στηρίξουν την ομάδα με τρόπο… Ολυμπιακό! Με πάθος και φωνή, μόνο!

Το κλειστό του Ρέντη πρέπει να… κοχλάζει! Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του και τη στήριξη, την οποία αντλεί από τους φιλάθλους του! Και όταν ομάδα και κόσμος γίνονται ένα, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ, που να μπορεί να σταματήσει την «ερυθρόλευκη»… καταιγίδα!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 23-26 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 23-26 (Τελικό)

Δείτε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση τον πρώτο ημιτελικό, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ Ανδρών...

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τέλος, ώστε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε την ήττα με 26-23, στον πρώτο ημιτελικό, για το Κύπελλο Ελλάδας...