Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mπάγιος: «Ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»

Mπάγιος: «Ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»
Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 19:35

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει τη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (17/5). Στις 19:30 (OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier, με στόχο το 1-1 στη σειρά.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Γαρύφαλλος Μπάγιος έδωσε το σύνθημα της νίκης και τόνισε ότι όταν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενωμένοι, μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάγιος: «Την Τετάρτη, έχουμε τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Θα στηριχτούμε στην καλή άμυνα, η οποία μας έχει φτάσει ως εδώ. Γνωρίζουμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου και θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει. Είμαστε μια οικογένεια, υπάρχει καλό κλίμα και δείξαμε, ότι ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή».

Διαβάστε επίσης

Live Streaming: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Live Streaming: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Παρακολουθήστε μέσω live streaming τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier.