Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... ξεγύμνωσε ο μίστερ Χούμπελ

Τους... ξεγύμνωσε ο μίστερ Χούμπελ
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Στην Ελλάδα δεν ήρθαμε μόνοι μας, μας έφεραν κάποια γεγονότα. Υπήρχε περίοδος που το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν στα όρια της αποβολής», ανέφερε ο Χέρμπερτ Χούμπελ από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, το πρωί της περασμένης Παρασκευής (28/06). Αυτό ερμηνεύεται πως «εσείς καλέσατε τη FIFA και την UEFA, δεν επιβάλλαμε μόνοι μας την επιτροπεία».

Και το μυαλό όλων πήγε στον Κοντονή που κυνηγούσε την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, για να φύγει ο Γκιρτζίκης και να έρθει η διορισμένη από το ίδιο διοικούσα. Στον Κοντονή που ανέβαλε μέχρι και τελικό Κυπέλλου για να οριστούν διαιτητές της αρεσκείας των... εξυγιαντών και να μην φωνάζει η ΑΕΚ.

Αξέχαστες και οι φωτογραφίες των αγκαλιασμένων και χαμογελαστών, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διατυμπάνιζαν ότι θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο, όμως οι ίδιοι άρχισαν το μεταξύ τους... ξεκατίνιασμα.

Ο ΠΑΟΚ αμφισβήτησε το περσινό πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ. Αυτή με τη σειρά της αμφισβήτησε το φετινό Κύπελλο που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, άσχετα αν η διαιτησία τους πήγε... καροτσάκι σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου. Άσχετα, αν με το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού η βαθμολογία αλλοιώθηκε για μια ακόμη σεζόν στην κορυφή. Άσχετα, αν για μια ακόμη χρονιά, για τη διαιτησία φώναζαν μέχρι και ομάδες της ουράς.

Κάποιοι έφεραν τη FIFA και την UEFA στην Ελλάδα για να γίνονται αυτά αλλά και για να βολευτούν «ημέτεροι» στην ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης