Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνουν προπαγάνδα με ψέματα για να στέλνουν... μηνύματα στους διαιτητές

Κάνουν προπαγάνδα με ψέματα για να στέλνουν... μηνύματα στους διαιτητές
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 18:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το καλοκαίρι έχει περάσει, όμως κάποιοι κάνουν όνειρα θερινής νυκτός για να πιέζουν τους διαιτητές, ώστε να συνεχιστεί το 100-0 κατά του Ολυμπιακού και οι διαιτησίες 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στη βαθμολογία βλέπουν τον Ολυμπιακό με τα κιάλια και... ονειρεύονται ότι τάχα παραπέμφθηκε ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) για τους λόγους που θέλουν οι ίδιοι, επειδή τάχα έχουν πληροφορίες από τον παρατηρητή Τάμπραντζη (Αιτ/νιας)! Δηλαδή, κάνουν προπαγάνδα με ψέματα και παράλληλα δίνουν την εντύπωση ότι στέλνουν μηνύματα στους διαιτητές για τα συνεχιστεί το ίδιο... βιολί και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δηλαδή ο Ολυμπιακός να αδικείται και αυτοί να λένε ότι ευνοείται, κατασκευάζοντας φάσεις που δεν υπάρχουν, επειδή τους... δικαιώνει η τηλεκριτική του Τάσου Κάκου! Πού; Στο OPEN του Σαββίδη!

Συνεχίζουν τα... σενάρια, ενώ στις «ειδήσεις», προσοχή στα εισαγωγικά, για τις εκθέσεις των παρατηρητών δεν έχουν πέσει ποτέ μέσα! Δεν έχουν καταλάβει ότι τους πήραν χαμπάρι πως όλα αυτά είναι ...σενάρια; Θέλετε και παράδειγμα; Στο παρελθόν διέδιδαν ότι τιμωρείται ο Κουμπαράκης! Και ο ρέφερι είχε οριστεί αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!

Για τον Μανούχο δεν είδαν και δεν άκουσαν

Όμως, δεν γράφουν τίποτα για τον Μανούχο (Αργολίδας), ο οποίος δεν ορίστηκε μετά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2, όπου δεν δόθηκε πέναλτι σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε διαδοχικά τραβήγματα των Μάτος και Βαρέλα σε Σουάρεθ, Μπαράλες, οι οποίοι εξαιτίας αυτών βρέθηκαν στο έδαφος. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Μανούχος δεν ορίστηκε μετά το προαναφερόμενο κραυγαλέο λάθος που είχε ως αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Είναι ο Μανούχος που πιο πριν είχε μπει τέταρτος στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και μέχρι τότε έμπαινε συνέχεια. Ενας διαιτητής που το καλοκαίρι ήταν να βγει από τον πίνακα της Superleague.

Δεν πρόκειται να σταματήσουν

Η προπαγάνδα δεν πρόκειται να σταματήσει. Βλέπουν πρώτο τον Ολυμπιακό και τρελαίνονται. Τα αίσχη της διαιτησίας σε βάρος των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστούν και με άλλες διαιτησίες τύπου... Παπαδόπουλου (Μακεδονίας), ο οποίος αποδοκιμάστηκε στο Καραϊσκάκη. Δηλαδή, ευνοείται ο Ολυμπιακός και στέλνουν Θεσσαλονικείς (διαιτητή, βοηθό, ακόμη και τέταρτο) μέχρι και στην έδρα του.;

Όμως, το μόνο που καταφέρνουν με τα... σενάρια επιστομονικής φαντασίας, σύμφωνα με τα οποία «τιμωρούν» τον Παπαδόπουλο για τους λόγους που αυτοί ονειρεύονται είναι να γελάνε μέχρι και τα... καλαμαράκια. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι στο ματς Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 έκανε λάθη μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού. Δεν έδωσε πέναλτι στον Σεμέδο στο 3', δεν απέβαλε στο 33' τον Κοροβέση για το σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ποντένσε. Αν ο Παπαδόπουλος δεν οριστεί θα είναι για τους λόγους που εμείς αναφέρουμε.

Ας συνεχίσουν να εκτίθενται

Κατά τα άλλα, ας συνεχίσουν να εκτίθενται. Όπως και με την περίπτωση Βαρούχα που πρώτα τον αποθέωναν και τώρα το... γύρισαν αλλιώς, επειδή δεν τους συμφέρουν όσα λέει.

Το έχουμε ξαναγράψει: Είναι και η τακτική της προπαγάνδας τους, επειδή φωνάζει ο Ολυμπιακός, πάντα βρίσκουν «αντίβαρο» για να παρουσιάσουν ότι ευνοείται, ώστε να συνεχίζεται το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, επειδή θα χρειαστούν κιάλια για να τον βλέπουν...

Να πάρει θέση ο Περέιρα

Επειδή αυτή η τακτική, με το να φαντάζονται κάποιοι τιμωρίες διαιτητών, έχει στόχο να στέλνει μηνύματα για το μέλλον, επιβάλλεται να πάρει θέση ο Περέιρα. Είναι δυνατόν να διαρρέουν οι εκθέσεις των παρατηρητών; Αν ναι, ας τις δίνουν στη δημοσιότητα για να πάνε στη θέση τους και τα... παπαγαλάκια!

Διαβάστε επίσης

Εποπτεία από FIFA, UEFA; Εδώ γελάμε...

Εποπτεία από FIFA, UEFA; Εδώ γελάμε...

Από πού θα... αποχωρήσουν, όταν με ευθύνη τους έχει δημιουργηθεί εικονική πραγματικότητα και άλλοθι για την... εξυγίανση; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...