Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017 - 15:50

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΔΟΚΟΛΑΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ… ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Η τέχνη του να κονομάς χωρίς να κάνεις τίποτα έχει αναχθεί σε επιστήμη από τους… εξυγιαντές * Συνεπέστατοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ συστήματος οι λεγόμενοι «παρατηρητές»

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Την ελληνική, βεβαίως, διότι ουδείς σοβαρός φίλος του ποδοσφαίρου ασχολείται με τη διεθνή, λες και βρίσκεται σε τέλμα, όπου δεν υπάρχουν γεγονότα, δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν κινείται τίποτα. Αντίθετα, στην εγχώρια διαιτησία υπάρχει μία διαρκής δραστηριότητα, μία κινούμενη μάζα, ένα δραστήριο συνονθύλευμα υποκριτών, ενόχων, συνενόχων, λαμόγιων, απατεώνων και… λαμογιοαπατεώνων (νέα κατηγορία αυτή, που προέρχεται από έναν θανατηφόρο συνδυασμό των δύο προηγούμενων εννοιών). Φαινόμενο μόνον εν Ελλάδι, να… βγαίνουν όλοι λάδι!!!

Πάμε λοιπόν στο … παρασύνθημα. Οι θετικές ειδήσεις από τον χώρο της διαιτησίας είναι ακατάπαυστες. Φροντίζουν να μας τις μεταλαμπαδεύουν οι μηχανισμοί της ΕΠΟ, με το προσφιλέστατο σύστημα των επιλεκτικών διαρροών.

Δίνουν τη «γραμμή» σε δικούς τους δημοσιογράφους και εκείνοι την ακολουθούν μετά από λεπτομερή… επεξεργασία.

Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, μαθαίνουμε πολλά διδακτικά πράγματα.
Πρώτο και καλύτερο, ότι ο Τριτσώνης «ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Λουντογκόρετς-Μπράγκα, στη Βουλγαρία, για τους Ομίλους του Europa League».

Βασικά, πρέπει να ομολογήσω ότι μόλις διάβασα την είδηση, τα πνευμόνια μου φούσκωσαν από εθνική υπερηφάνεια! Να, λοιπόν, ένας Ελληνας παράγων της διαιτησίας, έστω και χωρίς τυπικά προσόντα, έστω και αναρριχηθείς παρανόμως στην κορυφή της εξυγιαντικής ΚΕΔ, επιβραβεύεται για την προσφορά του. Την παντός είδους και προς πάντα αποδέκτη προσφορά.

Από περιέργεια, ρίχνω μια ματιά στα κιτάπια. Βαθμολογία 3ου Ομίλου Europa League:

  1. Λουντογκόρετς Βουλγαρίας, 7 βαθμοί.
  2. Μπράγκα Πορτογαλίας, 6 βαθμοί.
  3. Χόφενχαϊμ Γερμανίας, 3 βαθμοί.

Με λίγα λόγια, οι μισητοί Βούλγαροι πάνε να φάνε τη θέση από την ομάδα μας. Ποια είναι η «ομάδα μας», ημών των Ελλήνων συμπατριωτών του Τριτσώνη; Μα ΦΥΣΙΚΑ, η Μπράγκα, η ομαδάρα του ΠΕΡΕΪΡΑ, του (θεωρητικά ή… ειρωνικά, όπως το πάρετε) ΠΡΟΪΣΤΑΣΜΕΝΟΥ του Τριτσώνη στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ή χυδαϊστί «ΚΕΔ».

Να μην πολυλογούμε. Τι «μας» συμφέρει λοιπόν; Να χάσει η Λουντογκόρετς των μισητών Βουλγάρων, οπότε και της κόβουμε τον κώλο για το συμφέρον της «δικής μας» Μπράγκα (την οποία ειρήσθω εν παρόδω, η Λουντογκόρετς ΚΕΡΔΙΣΕ στην Πορτογαλία 0-2), αλλά και για τους Γερμανούς της Χόφενχαϊμ, που… «την παίζουν» στην έδρα τους και λογικά θα την κερδίσουν. Εν ολίγοις, αν χάσει η Λουντογκόρετς (χθες το βράδυ θα γινόταν ο αγώνας) πιθανότατα αποκλείεται από τη συνέχεια και εξωπετάγεται εκ του θεσμού.

Ο διαιτητής, στον οποίο έλαχε η μοίρα να τεθεί υπό τον έλεγχο του ακριβοδίκαιου (όπως ακριβώς ήταν και όταν σφύριζε) Τριτσώνη, του υφισταμένου του συμπατριώτη της Μπράγκα Περέιρα, με την οποία εξακολουθεί να διατηρεί ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ και δεν την ξεχνάει ούτε τώρα, που δουλεύει στα… ξένα, είναι Ρώσος και λέγεται Μπουζουκορόντοφ. Καλή… επιτυχία του εύχομαι.

Αυτή είναι η πιο θετική είδηση που βγήκε (από τους ποντικούς ενημέρωσης της ΕΠΟ) τις τελευταίες ημέρες.

Με την πρέπουσα προσοχή, σεβασμό και κατάνυξη πρέπει να υποδεχτούμε τη μαζική επανείσοδο διαιτητών, καταγεγραμμένων και στον κατάλογο των «μπάζων» της διαιτησίας, λόγω της άθλιας έως εξευτελιστικής απόδοσής τους, παράλληλα όμως και θετικής ανταπόκρισής τους στις εντολές που τους δίνονται, σε αγώνες του Ολυμπιακού. Είδαμε τον Καλογερόπουλο, είδαμε τον Κομίνη, είδαμε τον Μάνταλο, τώρα βλέπουμε τον Αρετόπουλο -και μάλιστα σε ντέρμπι- κάπου δειλά-δειλά έκανε την επανεμφάνισή του και ο Βάτσιος! Τέταρτο τον έβαλαν, για να παίρνει σιγά-σιγά το κολλάει και να ξανανατείλει το άστρο του, όταν θα πρέπει και όπου πρέπει.

Βεβαίως, όπως διαβάζω σε διάφορα… ΑΡΔευτικά δημοσιεύματα, «οι αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ικανοποιημένοι από το έργο της ΚΕΔ, δηλαδή από τον Περέιρα και τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Η διαιτησία έχει βελτιωθεί και οι διεθνείς συνομοσπονδίες δεν ασχολούνται με τις μεμονωμένες φωνές. Με την πάροδο του χρόνου θα σταματήσουν κι αυτές»!!!!!

Ας το δούμε πιο προσεκτικά. Ποιοι είναι οι «αξιωματούχοι των FIFA και UEFA», που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και… «είναι ικανοποιημένοι» από τους λεβέντες της ΚΕΔ;

Μα βέβαια, αυτοί που… τους διόρισαν! Και με τι κριτήριο τους διόρισαν; Με τον κριτήριο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ (κάποιοι το λένε αγαθή συνεργασία ή συναντίληψη περί των προβλημάτων που… πρέπει να διορθωθούν και συμπαράταξη στον κοινό σκοπό και άλλες παρεμφερείς ηλιθιότητες).

Υποθέτω ότι θα ήταν εξαιρετικά περίεργο, αν όχι απίστευτο, αν αυτοί που διόρισαν τους δικούς τους ανθρώπους εμπιστοσύνης για να τους κάνουν όλα τα χατίρια, να έλεγαν και πως… «δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους».

Οσο για τις «μεμονωμένες φωνές» (με συγκεκριμένους αποδέκτες αυτή η αναφορά) που «με την πάροδο του χρόνου θα σταματήσουν κι αυτές», να κοιτάξουν να αλλάζουν πλευρό που και που, για να μην πιάνονται στον ύπνο. Οι μεμονωμένες φωνές, αγαπητοί ΑΡΔίτες, απευθύνονται σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδούς του Ολυμπιακού και σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ερυθρόλευκων φιλάθλων.

Φυσικά, αυτήν τη ΔΥΝΑΜΗ δεν την έχει νιώσει ΑΚΟΜΑ κάποιος από τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ «αξιωματούχους» της FIFA και της UEFA ή τους εγχώριους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ τους. Οταν θα έρθει η ώρα να τη ΝΙΩΣΟΥΝ στα πετσιά τους, θα θυμηθούν πολλά και ανάμεσά τους και τις… «μεμονωμένες φωνές».

Μια και μιλήσαμε για τη FIFA, όμως, ίσως θα πρέπει να δώσουμε κάπως μεγαλύτερη σημασία στα ΔΥΟ ταξιδάκια που έκανε ο Γραμμένος πρόεδρος της ΕΠΟ στην έδρα της, όπου και συναντήθηκε με τον λαμογιοπρόεδρο Τσέφεριν (ή Ξέφτεριν, κατά το πιο λαϊκό).

Κολιάτσου-Παγκράτι την έχει κάνει τη διαδρομή ΕΠΟ-FIFA ο Γραμμένος πρόεδρος. Σχεδόν κάθε εβδομάδα πετάει για Ελβετία, επικαλούμενος «συνάντηση με FIFA». Τι πάει και κάνει εκεί, με ποιον μιλάει -αν μιλάει-, με ποιον συναντιέται, ποια είναι τα θέματα που απασχολούν τις συναντήσεις, τι ακριβώς συζητείται, ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει. Και λέω, ρε μπας και του μεταφέρει τίποτα μηνύματα (π.χ. χαιρετίσματα, ευχές κ.ά.) από τον ΡΩΣΟ;

Λέω, μήπως;

Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, όπως διαβάζω, δεν υπάρχει τρίτος, ακόμα και ο επικός Θοδωράκης της UEFA, που επρόκειτο να είναι παρών στο πρώτο ραντεβού, τελικά ΔΕΝ ΠΗΓΕ.

Τι συμβαίνει με τον Γραμμένο πρόεδρο και τον Ξεφτέριν της FIFA; Τι σχεδιάζεται; Τι ετοιμάζεται; Εχει άραγε σχέση με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;

Γιατί δεν λένε τίποτα; Γιατί δεν ανακοινώνουν τίποτα; Γιατί τέτοιο πέπλο σιωπής; Γιατί τόσος ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ στην ενημέρωση;

ΕΓΩ δεν ζητώ απαντήσεις από κανένα. Γιατί τις απαντήσεις ΤΙΣ ΞΕΡΩ.

Κι ερχόμαστε τώρα στο δια ταύτα. Ποιοι είναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ της ελληνικής διαιτησίας; Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τους ορισμούς ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ διαιτητών, που ΚΑΘΕ αγωνιστική ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ αποτελέσματα ;

Οταν διαβάζουν εμετικά και γλοιώδη σχόλια ΑΡΔοκολάκων, κορδώνονται άπαντες με επιδεικτική υπερηφάνεια: «Ναι, για μένα… γράφουν»!

Οταν όμως ΤΑ ΑΚΟΥΝ για την ΑΘΛΙΑ κατάσταση της ελληνικής διαιτησίας στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ, κρύβονται ο ένας πίσω απ’ τον άλλο, δαχτυλοδείχνοντας ο ένας τον άλλο!

«Εγώ; Εγώ δεν… ασχολούμαι με τη διαιτησία! Τα έχει αναλάβει όλα ο Πορτογάλος»!

«Ποιος, εγώ; Εγώ ασχολούμαι μόνο με την επιμόρφωση των διαιτητών. Δεν έχω ουδεμίαν σχέση με τους ορισμούς».

«Τι, εγώ; Ο Τριτσώνης»!

«Εγώ; Οχι δα, λάθος κάνετε. Ο Κουκουλάκης»!

Δεν υπάρχει στον κόσμο ιδανικότερη εφαρμογή του συστήματος εναλλαγής της μπάλας… «ένα-δύο» από την εναλλαγή ευθυνών και ενοχών από τους Ελληνες διαιτητοπατέρες. Οι οποίοι πάντως, ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ κάθε πρώτη του μηνός περνάνε από το ταμείο της ΕΠΟ να εισπράξουν τις ΑΜΟΙΒΕΣ τους.

Αμοιβές… για ποιο πράγμα;

Μα, στην Ελλάδα αυτή είναι η τέχνη που ακμάζει στα χρόνια των συριζανέληδων:

Η ΤΕΧΝΗ του να ΚΟΝΟΜΑΣ χωρίς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ!

Η οποία τέχνη, πλέον, έχει αναχθεί σε… ΕΠΙΣΤΗΜΗ!

Συνεπέστατοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ συστήματος που διευθύνει και συντονίζει τις κινήσεις της ελληνικής διαιτησίας, είναι και οι λεγόμενοι «παρατηρητές διαιτησίας».

Τυπικά, είναι εντεταλμένοι να «παρατηρούν» ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ κάθε αγώνα τις διαιτησίες, να βγάζουν τα συμπεράσματά τους και να συντάσσουν σχετικές εκθέσεις, οι οποίες (εννοείται) θα χρησιμεύσουν για την αξιολόγηση των διαιτητών.

Είπαμε, τυπικά έτσι θα έπρεπε να είναι. Στην ουσία όμως, μόνο… έτσι δεν είναι !

Οι παρατηρητές πάνε στο γήπεδο, την αράζουν σε ειδικές θέσεις, στα επίσημα, παρακαλώ, κάνουν ότι κάτι σημειώνουν και χαιρετάνε με πόζα και περισπούδαστο ύφος όποιον περνάει από μπροστά τους. Στο τέλος του αγώνα, περνάνε και από τα αποδυτήρια των διαιτητών, να τους… συμβουλέψουν τάχα τες και να τους πούνε ποια ήταν τα σημαντικά που παρατήρησαν.

Στη συνέχεια, πάνε σπίτι τους, βάζουν την τηλεόραση, βλέπουν τις φάσεις σε επανάληψη και… ξαναγράφουν την περισπούδαστη έκθεσή τους απ’ την αρχή!

Ποια είναι τα κριτήρια να κάνει κάποιος τον παρατηρητή; Ομιχλώδη και θολά, σαν το λαμπόγυαλο της γιαγιάς μου στην κουζίνα, όταν ήμουνα μικρός. Το κυρίαρχο κριτήριο, πάντως, είναι να… ΑΚΟΥΝΕ! Να δίνουν σημασία και προσοχή στις ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ που παίρνουν πριν από κάθε αγώνα στον οποίο ορίζονται! Να είναι, με λίγα λόγια, ΥΠΑΚΟΥΟΙ.

Παρατηρητής στο Πόα-Ολυμπιακός ήταν ο Σπυρόπουλος από τη Λαμία, εξαιρετικά υπάκουο παιδί, από μικράς ηλικίας. Η πειθαρχία και η υπακοή στους… ανωτέρους είναι το δόγμα με το οποίο προωθήθηκε στη διαιτησία. Ως διαιτητής εν ενεργεία, δεν υπήρξε ποτέ μέτριος. Πάντα ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ, πολύ κάτω του μετρίου.

Παρατηρητής στον Κομίνη, με τον Πάοκ, ήταν ένας Καρατζάς, ο οποίος ουδέποτε υπήρξε διαιτητής. Είχε κάποια παιχνίδια ως επόπτης, όπου είχε διακριθεί ιδιαιτέρως από την ταχύτητα με την οποία κινούσε το σημαιάκι του. Εξ ου και το παρατσούκλι… «ο προπέλας» που του είχανε προσάψει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώτα ξαδέλφια οι… παππούδες Απόλλωνα και Λαμίας!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Χρήστος Γιαλιάς. Αναφέρθηκε στο προσεχές ματς ΑΟΤ-Αρης και σε ερώτηση για το αν υπάρχουν φιλικά σωματεία και παράγοντες που «παίζουν» με τις ομάδες, απάντησε:

«Φιλικά σωματεία υπάρχουν παντού παιδιά. Εγώ με τα Τρίκαλα δεν έπαιζα, δεν ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με τις ομάδες. Ο Πανουργιάς έριξε χρήμα, το πάλεψε το παιδί, κάποια στιγμή είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω και κινήθηκε αλλιώς. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία πρέπει να είναι συγγενείς, πρέπει οι παππούδες τους να ήταν πρώτα ξαδέρφια ή να έχουν τον ίδιο νονό και μάλιστα κιτρινόμαυρης απόχρωσης».

Χα, χα, χα… Ο Γυαλιάς τους έβαλε τα…γυαλιά!

«Το σύνθημα της αντεπίθεσης δόθηκε…»

Μου γράφει: «Αναρωτιέμαι... όλοι αυτοί που δεν σταματούν ποτέ να βρίζουν παίχτες και ειδικά τον Πρόεδρο, πώς ένιωσαν όταν είδαν τι σημαίνει κόσμος ΕΝΩΜΕΝΟΣ; Να ξέρετε, κάποιοι ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΠΟΛΥ, βλέποντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη ενός λαού, που τρεις μέρες μετά από μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ οδυνηρή ήττα, ήταν ΕΚΕΙ που πρέπει, ακριβώς ΟΠΩΣ πρέπει... Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ του αγώνα! Το ΣΥΝΘΗΜΑ της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ δόθηκε την Τρίτη... Αυτό βέβαια σημαίνει, ότι και τα κέντρα του κράτους, του παρακράτους και των φίλων τους (Νιάου, Κλόουν κ.λπ...), θα χρησιμοποιήσουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ για να επιτύχουν το στόχο τους, ο οποίος είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ: Να μην πάρει το Πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός!!! Δεν ξέρουν ποιος θα το πάρει, αλλά ξέρουν σίγουρα ποιος δεν πρέπει να το πάρει... Παίζουν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τους χαρτί. Είναι το τελευταίο πρωτάθλημα που μπορούν να προσπαθήσουν να κλέψουν από τον ΜΟΝΙΜΟ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!! Μετά οι ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ τους θα εκδιωχθούν από τον λαό, και ειδικά από τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ, και τέλος το παραμυθάκι... Θα αρχίσει και το κυνηγητό από τους δικούς τους οπαδούς και θα εξαφανιστούν σε Ρωσίες και Ρουμανίες... ΠΟΛΕΜΟΣ λοιπόν! Από εχτές τον κηρύξαμε κι εμείς ΕΠΙΣΗΜΑ! Και θα είναι ΣΥΝΕΧΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ!!! ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ...!!!!!!!» (Τάσος Θρυλάκης).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, 24 Νοεμβρίου 2010

Οπαδός του Παναθηναϊκού μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και κάνει ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ στον Μέσι. Το γεγονός ξεπερνιέται εύκολα και άνετα, μέχρι που ξεχνιέται.

31 Οκτωβρίου 2017: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 0-0

Νεαρός ball boy του Ολυμπιακού μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ τον Μέσι.

Οι ΤΣΑΤΣΟΙ της UEFA απειλούν τον Ολυμπιακό με τιμωρία!

*** Η ποινή που επιβλήθηκε στον Κώστα Καραπαπά, μπορεί να εκληφθεί και ως ΜΗΝΥΜΑ του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ολος ο μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για την «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» της προστατευόμενης ομάδας από τους μηχανισμούς της… «υγείας».

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/11/2017)

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Απαντώντας στη συζήτηση για την ανομία, απέδωσε την επίθεση στο «ΕΘΝΟΣ» σε… οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω της «αντίθεσης» Μαρινάκη και Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς - Γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάλι στη γραμμή της αφετηρίας και περιμένει την πιστολιά του αφέτη, για να ξεκινήσει πάλι την ξέφρενη κούρσα του και να κόψει πάλι πρώτος το νήμα - Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.