Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγυρίζουν στο ρώσικο για μία αγωγή που έγινε δεκτή... στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

Πανηγυρίζουν στο ρώσικο για μία αγωγή που έγινε δεκτή... στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 18:51

Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ

Όταν η παλιά ατιμωρησία έχει γίνει ασυδοσία και περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής

Αλλοι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ οδηγήθηκαν στη φυλακή για εγκληματικό ξυλοδαρμό οπαδών του Αρη

*** Μόλις προχθές το Μικτό Ορκωτο Εφετείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατά συρροή και για συμπλοκή, για την υπόθεση περιστατικού οπαδικής βίας, που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015, στις Σέρρες. Αποτέλεσμα της εγκληματικής αυτής ενέργειας, ήταν ότι καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και να τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας φίλος πού τον συνόδευε.

*** Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, τους καταδίκασε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και συμπλοκή, με αναγνώριση ελαφρυντικού μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, επιβάλλοντας στον καθένα, συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 4 μηνών. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί, κατά περίπτωση, σε ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους ενόψει του Εφετείου.

*** Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο παθόντες περνούσαν έξω από σύνδεσμο οπαδών στη διάρκεια νυχτερινής τους βόλτας για διασκέδαση. Φτάνοντας στο σημείο, φώναξαν κάποια συνθήματα υπέρ άλλης ομάδας, χτυπώντας παράλληλα την πόρτα του συνδέσμου. Στο άκουσμα των συνθημάτων, οι τέσσερις κατηγορούμενοι (28 έως 32 ετών σήμερα) που βρίσκονταν μέσα στον σύνδεσμο πετάχτηκαν έξω, τους ακολούθησαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια με ξύλινα στειλιάρια, γροθιές και κλωτσιές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους στον δρόμο.

*** Καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, ο 40χρονος, πρώην αστυνομικός, δεν ήταν σε θέση να εξεταστεί από το Δικαστήριο, λόγω της σχεδόν ολικής αναπηρίας που υπέστη από τα βαρύτατα χτυπήματα. Από την πλευρά του, ο φίλος του ανέφερε πως εκείνο το βράδυ είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ήταν σε εύθυμη κατάσταση, όχι όμως μεθυσμένοι.

*** «Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ήταν τόσο δυνατή η ξυλιά, που άρχισα να ζαλίζομαι. Κάθισα στον δρόμο. Σήκωσα τα χέρια μου για να καλύψω το κεφάλι μου και δέχθηκε νέα χτυπήματα», σημείωσε, ενώ περιέγραψε τα κατάγματα που υπέστη. «Έκανα να δουλέψω δύο χρόνια και η όρασή μου υπέστη βλάβες», συμπλήρωσε.

*** Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, το δικαστήριο αναγνώρισε ομόφωνα μόνο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

*** Η απόφαση του Δικαστηρίου για τόσο αυστηρή, αλλά ΔΙΚΑΙΗ ποινή σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι ένα ακόμη σημάδι ότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα μας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ανεξάρτητη και αδέκαστη, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, πού δεν κάνουν άλλο παρά να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και ειδικά για το ότι αυτή η δικαστική κατάληξη αντανακλά στον πανίσχυρο νομικά, ειδικά στη Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ, είναι ενδεικτική της νέας, στη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή, «νοοτροπίας» ορισμένων παραδικαστικών κυκλωμάτων.

*** Η εποχή του Ρασπούτιν και των διαφόρων μιμητών του στην εποχή διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρήλθε οριστικά και τα δικαστήρια πλέον ΔΙΚΑΖΟΥΝ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ την βούλησή τους, χωρίς να επηρεάζονται. Και βέβαια, οι δημοσιογραφικοί υπηρέτες των ρώσων αφεντικών, δεν έχουν άλλο από το να ... «πανηγυρίζουν» από κάποιες πρωτόδικες αποφάσεις από αγωγών, μόνο και μόνο επειδή στρέφονταν εναντίον «από σπόντα» επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη !

*** Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω κείμενο, που αναρτήθηκε από την Αθλητική Διαπλοκή στο διαδίκτυο με τίτλο «ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ !»

*** «Μέχρι στιγμής το 2022 έχουν καταδικαστεί:

1. Ο Ιβάν Σαββίδης σε 25 μήνες φυλάκιση (υπόθεση εισόδου με όπλο στην Τούμπα το 2018).

2. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε 12 μήνες φυλάκιση (μήνυση του Αλέξη Κούγια).

3. Ο διευθυντής του SDNA τελεσίδικα σε 6 μήνες φυλάκιση (συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Μαρινάκη).

Επίσης, οι δύο γιοι του Σαββίδη είναι ΥΠΟΔΙΚΟΙ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο (απόπειρα εκβίασης μάνατζερ ποδοσφαιριστή).

*** Και σήμερα μιλάνε για «ράπισμα δικαιοσύνης» και πανηγυρίζουν για

- Αγωγή αποζημίωσης (ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΗ)

- Στα ΑΣΤΙΚΑ δικαστήρια (ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ)

- Κατά ενός ΜΜΕ (όχι κατά του Ολυμπιακού, ούτε κατά του Μαρινάκη)

- Κρύβοντας το ποσό της αποζημίωσης που μπορεί να είναι κανένα 500άρικο ευρώ

- Σε απόφαση που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ» !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

*** Είναι απίστευτη, φίλοι μου, η ζημιά πού έχει προκαλέσει στο ρώσικο σύστημα ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – ρώσικου sdna και διαφόρων άλλων ΜΜΕ πού ακολουθούν πιστά τη γραμμή της «εξυγίανσης». Ειδική ομάδα διαθέτουν στο ρώσικο sdna, προκειμένου να ανιχνεύει, σε όλα τα Μέσα, ακόμα και του ξένου Τύπου, κάθε λέξη, κάθε φράση, κάθε αράδα πού περιέχει ίχνος από την δραστηριότητα του ηγέτη του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο ! Όλα εξετάζονται διεξοδικά, ακόμα και οι επιχειρηματικές του κινήσεις. Το ζητούμενο της ενδελεχούς έρευνας, είναι να βρεθεί κάποιο ψήγμα ευκαιρίας να σχολιαστεί αρνητικά και να δοθεί η ανάλογη προβολή

*** Είναι γνωστό, σε όλο του το εύρος, το ανηλεές «κυνηγητό» πού υπέστησαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Ολυμπιακός κατά το διάστημα της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Παρά το μένος, όμως και την αφρώδη λύσσα εναντίον τους, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ηγέτης του όχι μόνο δεν υπέστησαν καμία επώδυνη συνέπεια, αλλά αναδείχθηκαν ακόμα πιο ισχυροί, ακόμα πιο αποφασισμένοι, ακόμα πιο ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε όποιο άλλο πεδίο είχαν δεχτεί επιθέσεις.

*** Σήμερα, πού το δικαστικό περιβάλλον έχει αρχίσει να αναπνέει πλέον τον καθαρό αέρα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ του, οι αντίπαλοι συνεχίζουν να προσπαθούν, με απεγνωσμένα σπασμωδικές κινήσεις, να βλάψουν τον Μαρινάκη, επειδή διαπιστώνουν καθημερινά ότι τους είναι αδύνατον να τον ακολουθήσουν στην αέναη προσπάθεια να ενισχύει συνεχώς την ομάδα του, να την ανεβάζει σε διεθνές επίπεδο και να την φέρνει όλο και πιο κοντά στον αφρό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

*** Δεν μπορούν αλλιώς, δεν έχουν ούτε τα κότσια, ούτε την δύναμη να αντιμετωπίσουν τον Μαρινάκη με άλλους τρόπους, γι' αυτό έχουν βάλει μπροστά τις δικαστικές ενέργειες. Αυτές, πού γνωρίζουν βέβαια ότι στο τέλος δεν πρόκειται να δικαιωθούν, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει να κάνουν θόρυβο στην αρχή και μ' αυτό τον τρόπο να δημιουργούν εντυπώσεις με πηχυαίους τίτλους και βαθυστόχαστα άρθρα. Και όταν στο τέλος ΧΑΝΟΥΝ τις υποθέσεις πού ... λανσάρουν , πολύ απλά ... δεν ασχολούνται με αυτές. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Τόσο ΑΧΡΕΙΟΙ, μιλάμε ...

Διαβάστε επίσης