Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μοιραίο λάθος του Μηταράκη που πέρασε «απαρατήρητο»!

Το μοιραίο λάθος του Μηταράκη που πέρασε «απαρατήρητο»!
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 15:41

*** Μπορεί να μοιάζει, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ! Ετοιμος ήταν, λέει, να κάνει γήπεδο και στην ... ΑΕΚηφισιάς ! Τώρα το θέμα θα «μεταβιβαστεί» στον Χαρδαλιά, αλλά εκεί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ***

*** Με τα διαρκείας, τι γίνεται ; Το ξεπέρασε η Αεκ το φράγμα των 42000 διαρκείας για γήπεδο 31000 θέσεων, ή ακόμα ; Επίσημα στοιχεία θέλουμε, λέμε. Όχι αβανταδόρικες σουβλακοτυπίες. ***

*** Βουϊζει η πιάτσα. ΠΕΝΤΕ είναι οι εμπλεκόμενοι στη Σούπερ Λίγκα ! Ναι, σ' αυτό το ... ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα στην ιστορία, πού γράφουνε οι ΑΡΔίτες ! ***

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ «ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ»

Η ΕΦΙΠΠΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ – Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ... ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ !

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ :

ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ;

*** Η αντικατάσταση του μέχρι πρότινος υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νότη Μυταράκη, είχε προαναγγελθεί από ημέρες, είτε με εκτιμήσεις, είτε με διαρροές και πληροφορίες. Ο λόγος πού την προκάλεσε, λίγο πολύ γνωστός. Ηταν η έμπνευση για την κατάργηση Πανεπιστημιακής αστυνομίας και η αντικατάστασή της με έφιππη, πού προηγήθηκε, ενώ η τελική αφορμή, ήταν οι διακοπές του στο Αιγαίο την ώρα πού καίγονταν η Ελλάδα.

*** Ενδιάμεσα όμως χρονικά, είχε συμβεί ένα άλλο γεγονός, καθαρά ποδοσφαιρικό, πού δεν εκτιμήθηκε στις προεκτάσεις του όσο θα έπρεπε. Ηταν εκείνη η αναπάντεχη για όσους δεν σταθμίζουν τα δεδομένα συνάντηση του Μυταράκη με τον ... Μπαλτάκο ! Συνάντηση με δικαιολογία μάλλον αστεία, πού δεν ήταν δυνατόν να πείσει τους «εξειδικευμένους» σε ανάλογες εκτιμήσεις στο Μαξίμου, οι οποίοι προφανώς «είδαν άλλα πράγματα».

*** Να θυμίσουμε κατ' αρχήν ότι ο κ. Μυταράκης αναδείχτηκε στην κυβερνητική σκηνή επί Αντώνη Σαμαρά. Κάποιοι μάλιστα τον είχαν κατατάξει στο ... σώμα των «λοχαγών» εκείνης της κυβέρνησης, λόγω των στενών του σχέσεων με τον πρωθυπουργό, αλλά και με το ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, στο οποίο τότε ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ... ποιος άλλος ; Ο Τάκης ο Μπαλτάκος !

*** Μιλάμε για την πρώτη περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, όπου ο νυν πρόεδρος της Επο ήταν κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ στον κομματικό μηχανισμό, κινώντας όλα τα νήματα και δίνοντας κατευθύνσεις και λύσεις πού επέλεγε ο ίδιος. Ο Σαμαράς του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη κάτι πού πιθανότατα μετάνιωσε πικρά αργότερα. Όπως και να έχει όμως, η γνωριμία και ίσως φιλία μεταξύ Μπαλτάκου – Μυταράκη, ήταν γεγονός.

*** Δεν γνωρίζω ποιος εκ των δύο προκάλεσε τη συνάντηση, πάντως η εξήγηση πού δόθηκε προς τα έξω, ήταν ότι «συνεργάστηκαν για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ της 16ης Αυγούστου στο Καραϊσκάκη» ! Δηλαδή, είναι αναγκαίο να συνεργαστούν ένας Υπουργός με έναν πρόεδρο αθλητικής ομοσπονδίας και εν προκειμένω τον Μπαλτάκο, για να ... εξασφαλιστεί η ασφάλεια σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Πάλι καλά πού δεν μας είπαν ότι ο Μπαλτάκος είχε έτοιμο και παρέδωσε ... επιχειρησιακό σχέδιο, για να το εξετάσει ο Μυταράκης.

*** Εν πάση περιπτώσει, η συνάντηση προκάλεσε πολύ δυσάρεστη εντύπωση στο Μαξίμου, όπου έλαβαν υπ' όψιν τους ακόμα ότι έγινε Δευτέρα 17 Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που ξεκίνησε στη χώρα η επέλαση της πύρινης λαίλαπας. Σημειώθηκε επίσης ότι αν και επρόκειτο για αγώνα στο Φαληρικό γήπεδο, δεν είχε προσκληθεί κανένας από το Καραϊσκάκη, να προσθέσει κι' αυτός ή να ακούσει κάποια γνώμη

«ΤΑ ... ΑΓΓΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ»

*** Και εκεί, σ' αυτή τη συνάντηση, ο Μπαλτάκος φέρεται να εκστόμισε (iapopsi.gr) την απίστευτη απορία : «Και πώς θα περάσουν τον έλεγχο στο αεροδρόμιο τα αγγλάκια αφού η Βρετανία δεν είναι πλέον μέλος της Ε.Ε.», με την απάντηση Μυταράκη να ... σπάει κοντέρ : «Να κάτσουν στην ουρά και να περιμένουν» !

*** Και εδώ ο σχολιογράφος σημειώνει εύστοχα : «Το γεγονός και μόνο ότι υπήρξε σκέψη από υπουργό της Κυβέρνησης –με τον Μπαλτάκο δεν ασχολείται κανείς– να κάτσουν στην ουρά παίκτες, προπονητές, διοικητικοί σύμβουλοι της καλύτερης ομάδας του πλανήτη, μάλλον έφτασε στα αυτιά των κυβερνόντων –άλλωστε ήταν παρών κι ο άλλος...– κατάλαβαν ότι με τον Νότη δεν θα πάνε καλά τα πράγματα και έτσι έβαλαν Χ».

«ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

*** Ο Γιάννης Βρούτσης, έχει ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ με τον Νότη Μυταράκη, στο θέμα Μπαλτάκου. Ηταν και αυτός «παιδί», ή «λοχαγός» αν προτιμάτε, στην κυβέρνηση Σαμαρά, όπου ο πρόεδρος της Επο ήταν κάτι σαν ... «προϊστάμενός» του. Θα συναντηθεί αι αυτός με τον Μπαλτάκο, σίγουρα. Ακόμα και αν δεν ... ήθελε θα τον φώναζε, «εθιμοτυπικά» η δικαιολογία.

*** Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως είναι άλλη. Την συνάντηση αυτή, ΟΠΟΤΕ και αν γίνει και με ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΙ, θα την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Αεκ και τη δύναμη έχει, και τον τρόπο, να δρομολογεί δράσεις και διαδικασίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις βουλές και τις επιδιώξεις του. Όπως ακριβώς επί συριζανέλ, έτσι και επί Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΕΝΝΙΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

*** Εχουμε λοιπόν και λέμε, τέσσερα και πέντε εννιά.

- ΣΤΗΜΕΝΑ λόγω στοιχήματος.

- ΣΤΗΜΕΝΑ για βαθμολογικούς λόγους.

- ΝΟΜΟΣ Ολιστικής μελέτης και η εφαρμογή του.

- ΝΟΜΟΣ Επαγγελματικής διαιτησίας και η εφαρμογή του.

- ΝΟΜΟΣ μεταφοράς της διαιτησίας στους Συνδέσμους διαιτητών και η εφαρμογή του.

- Αποκόλληση των ΕΠΣ από τους διαιτητές με άμεσο κόψιμο ομφάλιου λώρου.

- Εξουδετέρωση, εξαφάνιση, ποινικές διώξεις στα μέλη της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ πού λυμαίνεται τον χώρο.

- Ανοιγμα λογαριασμών τηλεφωνικών επικοινωνιών και ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ λαμόγιων σε άμεσο χρόνο, με ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΒΟΛΩΝ στις ποινικές δίκες.

- Απλετο φως και άμεση πληροφόρηση της κοινής γνώμης για οποιαδήποτε εξέλιξη στο ΕΘΝΙΚΟ θέμα της ΚΑΘΑΡΣΗΣ του ποδοσφαίρου.

  • ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ. Και αυτό το πραγματικά ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ, ο πρωθυπουργός το ανέθεσε στον κ. Γιάννη Βρούτση. Πως θα πράξει ; Ε, όλο και κάποια ... ΙΔΕΑ θα έχει. ***

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

*** Για να μην παραμυθιάζεται ο κ. Βρούτσης από τους διάφορους Μπαλτάκους. Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τη διαιτησία, ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

*** Εκείνο πού θέλει ο Ολυμπιακός, είναι ΝΑ ΦΥΓΕΙ η διαιτησία από τα χέρια της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Να μην ανήκει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, να είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΔΕΚΑΣΤΗ.

*** Και αυτό, είναι Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ λόγος για να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ πλέον η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τρόποι, κ. υπουργέ Αθλητισμού. ***

Διαβάστε επίσης