Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σα... να μην πήγε διακοπές

Σα... να μην πήγε διακοπές
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 21:57
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς για το σημερινό ματς της Ξάνθης. Όταν ο καθ' ύλην αρμόδιος, Πέδρο Μαρτίνς, δηλώνει ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Η δική του γνώμη είναι εκείνη που μετράει εξάλλου.

Η δική του γνώμη είναι που έστειλε και τον Γιαννιώτη στον πάγκο και καθιέρωσε τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Κι επειδή βρισκόμαστε σε μέρες που γίνεται πολλή κουβέντα γύρω από τον «άσο», αξίζει να σταθούμε στον Πορτογάλο πορτιέρο. Σ' ένα ματς όπως αυτό της Ξάνθης όπου ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε... μουδιασμένος και... παγωμένος από τη διακοπή των εορτών, ο Σα έδειξε ανεπηρέαστος. Και δικαίωσε για μία ακόμη φορά τον προπονητή του για τη στήριξη.

Η Ξάνθη είχε σήμερα 5 τελικές εντός εστίας και ο Σα 5 αποκρούσεις. Ό,τι πήγε προς τα δίχτυα του δηλαδή το «έβγαλε». Οι συμπαίκτες του δεν φρόντισαν να τον κάνουν να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα ωστόσο εκείνος έδειξε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μ' αυτό. Σας φαίνεται μικρό πράγμα; Αν το καλοσκεφτείτε, δεν είναι και τόσο...

Διαβάστε επίσης