Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όντως γελάει ο κόσμος

Όντως γελάει ο κόσμος
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 12:19
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχει απόλυτο δίκιο η ΑΕΚ στη χθεσινοβραδινή «διαρροή»-απάντηση στη θέση του Ολυμπιακού. Όντως, γελάει ο κόσμος. Όλος ο κόσμος έχει «σπάσει στα γέλια», όχι μόνο ο μισός και η αλήθεια είναι πως χρωστάμε ένα ευχαριστώ σ' αυτούς που το καταφέρνουν.

Γελάει ο κόσμος μ' εκείνους που όταν δεν είχαν το χέρι στο... μέλι του Τσάμπιονς Λιγκ παρίσταναν τους γαλαντόμους προτείνοντας να μοιράζεται το 40% των εσόδων των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση στους ασθενέστερους της Σούπερ Λιγκ και τώρα κάνουν τους... Κινέζους.

Γελάει ο κόσμος (κάποιοι κλαίνε) μ' εκείνους που άλλαξαν ΑΦΜ και... χιόνισαν εκατομμύρια χρέη οδηγώντας κόσμο σε μεγάλες χασούρες και απόγνωση.

Γελάει ο κόσμος μ' εκείνους που ευαγγελίζονταν εξυγιάνσεις, καθαρότητα και ισονομία και το μόνο που (αποδείχθηκε ότι) τους ένοιαζε ήταν να κάνουν απόλυτο κουμάντο ώστε να παίρνουν πέναλτι εκτός περιοχής και τα χέρια τους να θεωρούνται... βόρεια μέρη των ποδιών.

Γελάει όλος ο κόσμος μ' εκείνους που ειρωνεύονταν για επενδύσεις με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος που τα πήραν άφησαν την ομάδα τους να πάει γυμνή στο λάκκο των λεόντων με συνέπεια να γράψει... ιστορία, ΜΗΔΕΝ.

Αύτά, έτσι πρόχειρα, δίχως πολύ σκέψη.

ΥΓ: Οι τρεις στόχοι του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς της Τρίπολης είναι οι εξής: νίκη, νίκη και νίκη. Χωρίς πολλά, χωρίς απαραίτητα καλό ποδόσφαιρο. Μόνο τρίποντο, τίποτα άλλο.

ΥΓ2: Όσο για την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, εκεί να δεις γέλιο. Θα σταθώ στις φράσεις «απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν» και «μεγάλα ραντεβού διαδικαστικού χαρακτήρα». Οι τύποι που έχουν να δουν πρωτάθλημα πάνω από τρεις δεκαετίες και δεν ξέρουν τι θα πει Τσάμπιονς Λιγκ τα λένε αυτά...

Διαβάστε επίσης

Το κόλπο του... καρπουζά

Το κόλπο του... καρπουζά

Έχει στο +6β. τον Ολυμπιακό γιατί ήξερε τι έχει μέσα πριν το ανοίξει. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.